Telefon Alcam
-
ya ben telefon almak istiorm da ne alam bilmiorm siz ne diorsunuz?? ozellikler + fiyat yazarsanız cok sewinirim!
-
valla hoja işletim sistemi olsun diosan nokia s60 lardan birini sec 3230 falan
ama önemli deil diosan se k750 veya w800i -
tabiki nokia n 70 al. düşünmene bile gerek yok. ikinci elleri 400 falan ama mükemmel bi telefon. yani bana hitap ediyo
-
cok tskler lakin ozellik??ben anlamamki numarasından cartın curtundan..
-
hayırlı olsun gardaş başka ne diyem
-
yav bende 3232 var özelliklerini bilen var mı ne kadar iyii
-
Ne alırsan al Nokiadan şaşma ama kapaklı telefon asla alma hele alayım 2-3 sene kullanırım diorsan sakın
-
abim tip onemli diosan motorola v3 al bence tipi super ama yok ozellik diosan nokia n90 serisi ve 6630 var bıde k750i tab satarken para etmez nokiadan baska telefon
-
kardeş özellik demişsinde,burda kimse tek tek sayamaz sana özellik en iyisi gir www.nokia.com.tr ye orda finli arkadaşlar üşenmeden yazmış tüm özellikleri
-
bence full şifreleme özelliği ile samsung d 500 al yada onun bir üst modeli abi manyak bişiy ya. telefonun her yerine şifre koyabiliyosun.mesajlara rehbere oyunlara kameraya her şeye şifre girip giriyosun.
sonra en öenmli özelliği bluetut(yazamadım ya) la biri sana virus yollarsa bile sen kabul etsen bile sana virus gelmiyor.karşı tarafa sen bir şifre vermen lazım.yani telefona virus girerken şifreni bilmesi lazım anladın. güvenlikte 10 numara
-
şifreleme özelliği diyosan aynısı motorola v220de de var hemde tel ucuz
Toplam Hit: 3549 Toplam Mesaj: 13