Telefon Almaya Karar Verdim Önerileriniz..
-
Hocalar telefon almaya karar verdim fiyat aralığı 400-450 arası wifi-3g-kamera(flashlı olursa iyi olur)Sizce hangi telefonları önerirsiniz.Şuan bu fiyat aralığına 5800 var istediğim özellikli sizce napmalıyım ? NOKIA C5-03 ve NOKIA 5800 arasında kaldım sizce napmalıyım fiyatı 434 TL vatan'da ?
-
nokia e71 beyaz hocam.2. el piyasa fiyatı 400ten başlıyo,300e bırakırım.bu hafta içinde alırsan şayet..acil nakit ihtiyacı yüzünden.
benden alman için değil ancak bu telefonu kesinlikle öneririm.
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------nokia e71 beyaz hocam.2. el piyasa fiyatı 400ten başlıyo,300e bırakırım.bu hafta içinde alırsan şayet..acil nakit ihtiyacı yüzünden.
benden alman için değil ancak bu telefonu kesinlikle öneririm.
-----------------------------
yok hocam o telefonlara baktım teşekkürler yinede -
hocam o zaman git vodafone'a..hattını taşı blackberry al ayda 75 liraya..
-
Samsungdan saşma hocam , istediğin bir modelini alabilirsin.
-
5800 derim ben
-
Halan Nokia filan diyenler var bu forumda Android isletmi sistemi gibi birsey varken :)
http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-wildfire/ProductDetails.aspx?productId=telcephtcwildfire&categoryId=371946 // tavsiyemdir, kendim de kullaniyorum
-
sakın c5-03 alma hocam ben de telefon alıcam onu düşünüyordum heryerde olumsuz yazmıslar gecenlerde deneme fırsatım oldu bı arkadasta gördüm.
telefon dokunmatık değil bastırmatik, ittirmatik hatta çok kötü bi ekranı vardı.tipi çok şık ama kullanışsız işte. zaten nokiaların işletim sistemi olan symbian ı artık hiç önermiyorlar samsungların kullandıgı android işletim sistemini öneriyor herkes.
bende 450-550 arası bir telefon düşünüyorum ama hiç bulamassam paraya kıyıp 24-12 ay taksitle bi iphone almak istiyorum 1000 liraya bakalm.
400-700 fiyat aralıgı telefonlardan baktıklarım:
nokia c5-03
lg optimus one
samsung galaxy ace S5830
samsung wave 723
samsung monte
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Halan Nokia filan diyenler var bu forumda Android isletmi sistemi gibi birsey varken :)
http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-wildfire/ProductDetails.aspx?productId=telcephtcwildfire&categoryId=371946 // tavsiyemdir, kendim de kullaniyorum
fiyatlar uçuk hoca naptın -
Le6aL bunu yazdı:
SpArK bunu yazdı:
Halan Nokia filan diyenler var bu forumda Android isletmi sistemi gibi birsey varken :)
fiyatlar uçuk hoca naptın
-----------------------------Fiyata gore sirali linkler, en ustten 3 tanesi sana uyar. Bence bu devirden sonra, iOS, Windows Mobile 7 ve Android, harici isletim sistemli telefon kesinlikle alma ki ben sadece Androidli cihaz almani oneririm :)
-
Kardeş sen Androidi falan boşwer şu anda ilerisinin ne olacağı görünmüyor fazla kasma 5800 al derim . 2 sene sonra atarsın o zaman bakarsın androide , windowsa