Telefon Karşılaştırması S3 Mü Note2 Mi
-
büyük sevene note2 normal sevene s3
-
BosphorusPasha bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdı
hocam gel sana ikinci el note 2yi 800 vereyim 1 yılda garantisi devam ediyor.
anlat hele bakim şunu bi neyi var nesi yok temizmidir nerelerde kullandın naptın ne ettin. alabilirim o fiyata ben
hocam ben telefoncuyum alıp satıyorum.
bu arada nokia lumia 1020'de var 2 aylık cihaz. 1300 veriyorum tbt indirimi de 50 TL ameka :) -
PanxeR bunu yazdı
Zenci sevene de galaxy mega :D
-
torpedo_XL bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Çinli sevenede Galaxy Y.
-
Acik ara farkla NOTE II
-
iphone al diyip başlatıyorum sayfalarca sürecek olan tartışmayı :))
-
Citizen bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
PanxeR bunu yazdı
Çinli sevenede Galaxy Y.
esnek sevene de LG G Flex -
Mert045 bunu yazdıCitizen bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
PanxeR bunu yazdı
Çinli sevenede Galaxy Y.
esnek sevene de LG G FlexŞarjim hic bitnesin diyene LG G2 :-)
-
note 2 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum bi telefon ihtiyacimin herşeyine yetişiyor ne lazımsa her şeyimi yapıyorum kolaylıkla .
kasma donma ısınma yok ısınma sadece cok ağır oyunlar olunca oluyor ısınma oda normal .
bende teknik bölümde okuyorum ve bende autocad kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok .
sarj bütün gün mobil net acık kalıyor ve yüzde yüzden tam 1,5 gün gidiyor oda tamamen gitmiyor yüzde 10 falan rahat kaliyor ve baya idare
ediyor seni çok fazla oyun oynamadığın sürece 2 gün temiz gidiyor şarj.
hatta bi örnek verim iphone kıyası olarakda .
iş yerinin pikniğine gitmiştim arkadasta ıphone 4 vardi bak ben o gün belki en az 300 foto 20 30 tane de video cektim anca aksam olunca
sarjım yüzde 10 lara indi ama iphone olan arkadas o gün 3 kere şarj etti telefonunu oda video fotograf cekiyordu buda bi kıyas olsun :)
hatta paran varsa note 3 dicem ama şirket oldugu için onu saymıyorum.
büyüklüğünede kabalığına da hiç laf etmeyin alışıyorsun ve öyle de güzel duruyor ki elde ondan sonra başka tel alınca bu ne aq cücük gibi
diyosun hatta bide cüzdanlı kap alırsan daha hiç bişeye gerek yok .
s3 ile arasindada büyüklük olarak pek bi fark yok bence ki s3 te donma vs ısınma cabası yani.
note serisinden şaşma hoca ;)
-
bence samsung alma alirsanda note 2 al kullanmadim gerci ama bende s3 var hertarafi döküldü boyasi cikti falan. bazisinda birsey olmamis ama kismet meselesi. Gecen 2 metreden ekranin üstüne cakildi birsey olmadi böylede süprizlerle dolu bir alet iste