Telefon Önerileri LG & Sony
-
Bu telefonlardan birini almayı düşünüyorum ancak kullanım-performans açısından sizlere danışmak istedim. LG veya Sony alıcam muhtemelen, bunların servisleri v.s nasıldır? Bi yerde Sony'nin teknik servisinin kötü olduğunu duymuştum. Performans-kullanım-teknik servis açısından hangisi daha iyi sizce?
Belki bi ihtimalde GM Discovery ;
Yada bu fiyatlara önerebileceğiniz başka bi telefon varmı?
-
xperia z almada hocam ne alırsan al 2000 liralık telefon elimde kaldı
-
kartalenes bunu yazdı
xperia z almada hocam ne alırsan al 2000 liralık telefon elimde kaldı
Diğer xperialardada varmıdırki bu hemen ekranın kırılması olayı?
Fazla şiddetli düşürmemişsin sanırım.
-
aynen telefonu çıkarırken cebimden düştü 1 m var yada yok güya Xperia Z en iyi telefonlarıydı
-
up
-
htc butterfly - one x - lg optimus g
-
Alabiliyorsan xperia ion al.
Xperia Z si olan arkadaş benim arkadaşımda da s3 vardı 1 m den düştü ekran kırıldı 500 lira para verdi dokunmatik için. Maalesef bu tüm firmalarda olan bişey. Bende Xperia s var 2 metreden elimden fırladı 2-3 metrede yerde süründü resmen ama hiç bişey olmadı ekran falan sapasağlam çizik dahi yok. Ama dış kapak biraz hasar gördü.
-
Hacı abi o fiyat aralığındaki androidler ne derece kullanıcı dostu olur tartışılır.
İlla android olsun demiyorsan şuna bakabilirsin. Biz ne kadar verdik şimdi ne kadar olmuş =(
DestinatioN tarafından 17/Eyl/13 12:21 tarihinde düzenlenmiştir -
koray bunu yazdı
htc butterfly - one x - lg optimus g
Bunların fiyatları bütçeyi aşıyor hocam :)
-
2009 da lg aldım ekran dokunmatik sorunu vardı. gönderdim grantiye, 1 haftada geri gönderdiler. halen kullanmaktayım
LG GM735
-
Bugün biraz baktımda, LG P880 Optimus almaya karar verdim.