Telefon Önerisi
-
Yeni telefon almam gerekiyor fikirlerinizi almak istedim.Ben 4 yılda bir telefon değiştiren biriyim o yüzden güzel bişi almak istiyorum fiyat maksimum 700 tl ye kadar çıkabilr dokunmatik ekran olucak.Bu özelliklerde bildiğiniz duyduğunuz beğendiğiniz gözünüze takılan telefon varsa duymak isterim teşekkürler...
-
Bu çok dikkatimi çekmekte güzel telefon arkadaşımda var başka önerisi olan?
http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-5800-xpressmusic
-
Kesinlikle windows mobile işletim sistemli bir telefon al. Program ararken veya yüklerken hiç sıkıntı çekmessin. omnia i900 8GB olabilir mesala. 824 TL veya türk telekom veriyor eğer türktelekomdan telefonun varsa veya annenin babanım birilerini varsa LG veriyor ve o da windows mobile kullanır. 29TLx18 ay diye biliyom.
-
dokunmatik alma çok sabırlıysan dokunmatik al tavsiye kısmı ise e63 e71 e72 bunlara bak fiyatlarıda uygun
-
iphone al fiyat biraz artabilir ama kesinlikle kullan her ne kadar şu işi yapamıyor bu işi yapamıyor diyenler olsada dokunmatik olarak daha iyisi yok uygulama olarak daha zengin olanı yok hız olarak da sorunsuz
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
dokunmatik alma çok sabırlıysan dokunmatik al tavsiye kısmı ise e63 e71 e72 bunlara bak fiyatlarıda uygun
-----------------------------Sabırlıyım sorun olmaz :)
Samsung omnia iyi gibi geldi bana ama biraz pahallı :(
-
nokıa n97 al derım...
-
canerator bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------Sabırlıyım sorun olmaz :)
Samsung omnia iyi gibi geldi bana ama biraz pahallı :(
-----------------------------ne alırsan al samsung alma hocam |: 5800 iyidir fiyatına göre ha sabırlıyım diyorsan biraz daha biriktir nokia'da daha alternatif çözümler mutlaka var fiyatını söyle yardımcı olurum (:
-
omnia mı dün sattım
bende 5800 almayı düşünüyorum
beni tavlayan yanı 3,5 mm kulaklık girişi oldu
her türlü kulaklık oluyo
ama korktuğum yan ise nokia olması
sevmiyorum abi nokia yı :\
kullandım 5800 ı güzel telefon dokunmatiği falan iyi ama nokia işte :D
-
git iphone al en iyisi
-
telefonda nokia, pda'da htc, mobil işletim sisteminde windows şaşma, hayatını karartma.