Telefon Tavsiyeleriniz (HTC Hd2, İphone 3G Vs)
-
"android ziker"
-
iphone 4 ün üstüne telefon yok hiç düşünme al bence.
-
HTC wildfire S biraz bekle yakında gelicek fiyatıda uygun ayrıca çok iyi bir telefon..
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
ayrıca htcnin dokunmatiği nasıldır arkadaşlar?
wildfire s de multitouch da olucak normalinde varmıdır bilemiyorum ama iyidir htc :) -
HTC desire var, acccaaayip memnunum.
-
wildfire küçük değilmi hocam ya küçük ekranlı istemiyorum. Fiyat olarakta fazla çıkamam 850-900 üstü olmaz yani, şuanlık bütçeyi fazla zorlamadan 3g almayı düşünüyorum. Androidi iphone kadar rahat kullanabilirmiyim uygulama konusunda sıkıntı çekermiyim. Ve güncellemeleri, onu bunu kırdırması falan çok uğraştırırmı ?
-
galaxy s tavsiyedir...güzel telefon..android olması çok avantaj sağlıyor..aslında olaya şöyle bakılmalı tefelon araştırması yapılırken..ne amaçla kullanıcam ne işimi görür neler extradan iş güç için fayda saglar...ben elektronikçi olduğum için çoğu market uygulaması ile mesleğimi daha da kolaylaştırır hale getirdi telefonum :D bu şekilde düşünerek hareket ederseniz hem cebiniz için hemde çıkarlarınız için daha faydalı olur...
-
ricin bunu yazdı:
galaxy s tavsiyedir...güzel telefon..android olması çok avantaj sağlıyor..aslında olaya şöyle bakılmalı tefelon araştırması yapılırken..ne amaçla kullanıcam ne işimi görür neler extradan iş güç için fayda saglar...ben elektronikçi olduğum için çoğu market uygulaması ile mesleğimi daha da kolaylaştırır hale getirdi telefonum :D bu şekilde düşünerek hareket ederseniz hem cebiniz için hemde çıkarlarınız için daha faydalı olur...
-----------------------------bize uygulamalarda kafayı yedirmen cabası :D
hocam, htc iyidir (: -
Htc Hd2 kullanıyorum şahsen memnunum..
-
watervay bunu yazdı:
Htc Hd2 kullanıyorum şahsen memnunum..
-----------------------------androidmi kurdun hocam?
@rene
htc hd2 nin fiyatı daha uygun desire'a göre. hd2 de windows phone 7 yüklü ama herkes android yükleyip kullanıyor. Bu şekil daha mantıklı değilmidir eksileri varmıdır ?