Telefona Gelen Reklam Mesajları
-
merhaba
hocalar hattımı 10 senedir kullanıyorum. olur olmadık sitelere her yere bu numarayı vermişliğim vardır kesin :) sorunum ise gelen reklam mesajları. hemen hemen her gün reklam mesajları alıyorum. özellikle hafta sonları günde 4-5 tane mesaj geliyo. bunları engellemenin bi yolu var mıdır? bazı mesajlar şirket adıyla geliyo, bazıları ise numara olarak geliyo. bunları toptan nasıl engellerim?
-
Turkcel hattı kullanıyosan 532 müşteri hizmetlerini arayıp reklam mesajlarınını engellemek istiyorum dersen sana yardımcı olacaklardır.Diğer oparatörlerde nasıl onu bilmiyorum
-
Geçende bana Turkcell mesaj attı. SMSPLUS diye, aylık 1,99 liralık bir özellikleri varmış. Bu özellik, SMS'leri yönlendirmek, SMS'leri arşivlemek, SMS'lerin sonuna imza eklemek ve gelen bazı SMS'lerin engellenmesini sağlamayı kapsıyormuş. Eğer hattınız Turkcell ise bir sormanızı tavsiye ederim. Eğer değilse operatöre böyle bir özelliğin olup olmadığını sorabilirsiniz.
-
banada geliyor bu mesajlar.. lakin fazla mesajlaşan biri olmadığım için telefonun mesaj alım özelliğini iptal edince hiç mesaj gelmiyor :)
ama bankacılık gibi işlemler olunca aktifleştiriyorum
-
bir şey soracam
kişi reklam mesajlarını ekletince biz mesela sigorta bitimlerini sms atıyoruz firma ismiyle her ay toplu onlarıda engellemiş oluyor mu?
-
DJ_Alper bunu yazdı
bir şey soracam
kişi reklam mesajlarını ekletince biz mesela sigorta bitimlerini sms atıyoruz firma ismiyle her ay toplu onlarıda engellemiş oluyor mu?
alper hocam muhtemelen engellemiş oluyor yani normal bi numarayla yollamıyorsunuz sanırım. bankaların kampanya mesajları gibi geliyor.
-
Alanya bilmem ne otelinde indirim var filan bunlarda iptal oluyor mu bunar normal bir cep telefonu numarasından yolluyolar bana gelmicem diyorum hala atıyolar :G
-
Java tabanlı akılsız cep telefonumda belirlenen yerlerden mesaj almayı engelleyebiliyorum. Zırtp pırt telefon değiştirerek mesaj atan firmalar haricinde çok işime yaradı.
-
DJ_Alper bunu yazdı
bir şey soracam
kesin bir dille evet engllenir
-
banada dominos pizza salça oldu iki güne bir mesaj atıyorlar nasıl iptal ederiz bu mesaj olayını ? Ama hep farklı numaralardan
-
Banada sürekli telekız mesajları geliyor hani şu bazı kanallarda çıkan bilmem ateşli bi sohbet icin ara falan onlardan geliyor bunları nasıl engelleyebiliriz?