Telefoncuların Kullandığı Yazılım Programı Lazım
-
Telefonumun yazılımını güncelleyeceğim hatlar çıkmaya başladı bu telefoncuların kullandığı yazılım hangisi version attıkları?
nokianın kendi update programı desteklemiyor 3 kere şikayet ettim arayıp duruyolar bi bokda beceremiyolar adam elimde kalacak kodumun.l.
neyse bu telefoncuların kullandığı varmı version attıkları
-
navifirm
nemesis suite
phoenix
alper şunları bi araştır kurcala işini görür die düşünüyorum
-
standart yazılımlar desteklese dahi işlem yapamazsın . gerci illa kullanıcam dersen net aklıma gelmiyoda 250 - 300 $ bayılcan full nokia box paketi alcan.
böylelikle tüm nokia model yazılım flash atabilcen . :D
her modelin kendine özgü :
örnek : samsung : ns pro
cin modeller cogu : ust - jaf vs.
sen en iyisi servisi varsa servisine git yada adam gibi bi teknik servis e bırak yapsınlar .
-
Setool programı var araştır istersen ben kendi telefonuma yazıolım atarken bunu kullanıyorum.
-
GodLife bunu yazdı:
-----------------------------
standart yazılımlar desteklese dahi işlem yapamazsın . gerci illa kullanıcam dersen net aklıma gelmiyoda 250 - 300 $ bayılcan full nokia box paketi alcan.
sen en iyisi servisi varsa servisine git yada adam gibi bi teknik servis e bırak yapsınlar .
-----------------------------garantisi bitti benki saatçiye para vermemek için saat pilini kendisi değiştiren adamım birde servisemi para verecem :)
-+-+-+-+-+-+
bu yazılımı atarken risk var dimi kafayı sıyırma gibi
-
-
DJ_Alper bunu yazdı:
GodLife bunu yazdı:
-----------------------------garantisi bitti benki saatçiye para vermemek için saat pilini kendisi değiştiren adamım birde servisemi para verecem :)
-+-+-+-+-+-+
bu yazılımı atarken risk var dimi kafayı sıyırma gibi
-----------------------------tabiki her cihaza firmware update yaparken risk oldugu gibi telefondada var yalnız kafayı sıyırma tarzında deil direk kaput olur elinde kalır telefon :D
oyüzden firmware update yaparken dikkat et elektirikler kesilmesin,telefon kapanmasın,bağlantı kopmasın
not: biyerde kapalı tlefona firmware atma die bişi okudum gibi gelio ama hhatırlamıorum
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
Alper istersen birde BURAYI incele yardımcı olacaklardır...
-----------------------------baktım oraya eyvallah
-
Hocam nemesis suite üstüne yoktur.
Zaten telefoncuların %99 u bunu kullanıyor.
-
opusdei bunu yazdı:
Hocam nemesis suite üstüne yoktur.
Zaten telefoncuların %99 u bunu kullanıyor.
-----------------------------kullanımı hakkında bilgin varmı?
-
Nemesis service suite aradığın program.
Kendi n73 üme güncelleme atarken bunu kullanmıştım.İçindeki product code u türkiye olduğu için güncellemeyi görmüyordu bende nemesisle avrupa yaptım çat gördü pc suite de güncellemeyi.