Telefonda Bakılması Gerekenler Ve Tavsiye
-
cep telefonundan fazla anlamam kullandığım telefon herte çıktı inşallah seneye üniversitedeyim ve telefon almayı planlıyorum nelere dikkat etmeliyim
wifi 3g gibi özellikleri olmasını istiyorum
navigasyonda kontör gitmiyorsa ondanda olsun :)
şöyle sağlam bişi işte max 500 TL ve sıfır olacak şekilde
dokunmatik mi tuşlumu almalıyım bu dokunmatikte 2 olayvar galiba resesifif kapasitif(?) hagisi olmalı
verdiğim paraya değsin 3-4 yıl bişi çıkartmasın
kamera zaten bu özellikler olunca iyi bişi oluyor galiba(?)
bu gün biraz baktım mağzalara bi tezgahtar nokia 5800 ve bi samsung çıkarttı özellikleri aynı tek farkı işletim sistemi olmamasıymış samsungun işletim sistemi hakkında bana ne söyleyebilirsiniz
son olarak 5800 nasıldır
ve ne zaman almalıyım 2-2.5 ay bekleyebilirim
öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum (umarım yazımdaki üslup emirvaki olmamıştır sadece rica :) )
-
5800 abim,kuzenim falan kullanıyo..gayet memnunlar...o dediğin resesif bilmemne olayını tam bilmiyorum ama birinde sadece parmakla kullanabiliyosun,diğerinde özel kalem vs.de kullanabiliyosun.birindetek parmağı görüyo diğerinde multitouch var yani foto büyütmede falan iki parmağınla tutup büyütebiliyosun..
5800 da bu özelliğin dandik olanından var diye biliyorum ama daha iyi bilene bi sor..
bende 5800 istiyorum ama seri üretimi bitsinde fiyatı azalsn diye bekliyorum...o da en az bi sene sürer gibi=)
-
seri üretim bitince 0 bulunuyor mu genelde?
-
resesif bildiğin bastırma kuvvetiyle çalışır kapasitif ise cam yüzey üzerindeki elektrik alan mantığıyla kapasitif tabiki daha hassastır ve anlayacağın şekilde iphoneda da bu tarz dokunmatik kullanılır. 5800 uygun bir telefon herşeyden az buçuk olan bence aslında hiçbişeyi tam olmayan bir model
-
pixel bunu yazdı:
-----------------------------
resesif bildiğin bastırma kuvvetiyle çalışır kapasitif ise cam yüzey üzerindeki elektrik alan mantığıyla kapasitif tabiki daha hassastır ve anlayacağın şekilde iphoneda da bu tarz dokunmatik kullanılır. 5800 uygun bir telefon herşeyden az buçuk olan bence aslında hiçbişeyi tam olmayan bir model
kapasitif daha çabuk mu bozulur yani birde telefon önerisinde bulunabilir misin? -
500 tlye lg optimusa bakabilirsin kapasitifin eksi yanı şarjı biraz hızlı bitirmesidir yoğun kullanımda sadece parmakla çalışır bu bi eksi midir bilmiyorum ekranda klavye kullanıyorsan alışman zaman alabilir parmakla küçük tuşlara basamaya.
-
Hocam genel olarak pek üzerinde durmuyoruz ama sar oranına da bir bak...
-
Lostok bunu yazdı:
seri üretim bitince 0 bulunuyor mu genelde?
-----------------------------stokları eritmek için kampanyalarda kullanıyolar..yani bi 100 lira falan oynuyo...
yada atıyorum t.cell avea vs.kampanya olarak kullanıyo..ayda 39 tl.ye bilmem kaç ay artı şu kadar dakika t.cellilerle konuşma falan diye...emektar 6300 ımı öle almıştım ama takip etmek lazım
-
peki şuan öyle düşmüş tel biliyormusun (yada bilen başka birisi?)
-
valla bu aralar para olmayınca bakmayıda kesitm ama şuralardan bi bak istersen..
burda yanda açılmış menuden telefonları seçip bak..
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/vinn3Gmodem
http://www.avea.com.tr/tr/sta/cihazlar/bb9800.shtml?pagemenu=blackberry.bb9800 bu aveanın...fazla kampanyası yokmuş..
http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/cihazlar.php bu da vodafone nun...incele bütçene uygun avantajlı vardır belki...
bide izmirde mesela best buy da şirketlerin standları var bütün kampanyalı tel.ler ve özellikleri var...belki yaşadığın şehirde bi teknoloji mağazasında benzer uygulama vardır... yoksa da iletişim merkezlerine sorabilirsin
bide genelde o dediğim gibi telefonlar teknoloji mağazalarında, hipermarketlerde falan oluyo...bazende telefoncular sepette satıyo...gezmek araştırmak ve şans işi
-
GSM ürünleri bana hitap etmiyor 20 tl lik bakiye 1.5 ay gidiyor bana:D mağza konusundada ilden kaybediyorum :D (amasya)