Telefonda Kayıtlı Wireless Şifresi (Yardım)
-
evet arkadaşlar başlıktada yazıldığı gibi
birtane wireless şifrem var telefonda kayıtlı karakterler **** olduğundan şifreyi göremiyorum..
modem şifresini de bulamadım... yardımcı olacak alim kişiler vardır diye umuyorum...
telefon model: lg gm735
telefon yazılımı: windows mobile 6.1
-
yarına kadar dursun bakalım up yaparım...
şifre telefonda ayıtlı bir vaziyette.. wireless açınca otomatik bağlanıyo
not: internet fiber hattı olduğu için bu kadar ugrasıyom :D
serhat8102 tarafından 13/Eyl/13 01:50 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam android olsa yardım edeyim ama wm için malesef böyle birşey yok
-
çaresiz hissettiğine göre, modemin reset atamayacağın bir yerde olduğu kanısına varmalıyız sanırım (:
-
Android olsa iki dakikalik is aslinda
-
muaythaist bunu yazdı
çaresiz hissettiğine göre, modemin reset atamayacağın bir yerde olduğu kanısına varmalıyız sanırım (:
modem elimin altında ancak hiçbirşey yapamıyorum...
telefondaki şifreyi bulmamız şart değil... hackleyebilirsek de olur :D
serhat8102 tarafından 13/Eyl/13 11:09 tarihinde düzenlenmiştir -
o modeme bağlı olan notebook falan yokmu etrafında ??
-
IOS olsaydi programi yollardim hocam. Internetten baktim ama bulamadim.
-
serhat8102 bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
hocam ne kadar çömezsin ya :D hadi hackleyelim hadi hadi :D modeme at bi parmak sıfırlansın admin admin diye giriş yap şifrelerini yaz olsun bitsin ne kasıyorsun ?
-
KaRaKuLe bunu yazdıserhat8102 bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
hocam ne kadar çömezsin ya :D hadi hackleyelim hadi hadi :D modeme at bi parmak sıfırlansın admin admin diye giriş yap şifrelerini yaz olsun bitsin ne kasıyorsun ?
kasmamın sebebi şu.. modemin kullanıcı ID şifre bilmiyorum.. modemin içinde baya bi ayar girili (vps/engelleme/fıltreleme vs.vs.) o ayarların ne olduğunu bilmediğim için. modeme bi orta parmak atamıyorum...
not: modeme ethernetle bağlı bir bilgisayara erişimim var.
-
serhat8102 bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıserhat8102 bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
kasmamın sebebi şu.. modemin kullanıcı ID şifre bilmiyorum.. modemin içinde baya bi ayar girili (vps/engelleme/fıltreleme vs.vs.) o ayarların ne olduğunu bilmediğim için. modeme bi orta parmak atamıyorum...
not: modeme ethernetle bağlı bir bilgisayara erişimim var.
kardeş o zaman modemin markasını ver default şifresinden girmeye çalış o da olmazsa malesef başka çaren yok