Telefonu Camdaki Koruyucu Jelatin Olmadan Kullanmak
-
merhaba samsung a5 telefon var bende 2 yıldan beri kullanıyorum jelatini deforme oldu ekranındaki. cıkarayım diyorum telefonmda eskidi zaten çiziliyor mu cok ileride satarken ölmesin fiyatı :D
-
S6 edge plus vardı onu 2 sene, note8i de 2 senedir ekran koruyucu film olmadan kullanıyorum. Torna, freze, kaynak var çalıştığım ortamda. Hiç çizilmedi
-
satarken en iyi kozmetikte satayım diyosan al yenile kılıfı koruyucuyu fakat ben o ekrana dokunmayacaksan niye para veriyorum telefona. Kılıf cam koruyucu falan saçma geliyor bana. Kalınlaşıyor gereksiz yere telefon
-
ilteris bunu yazdı
satarken en iyi kozmetikte satayım diyosan al yenile kılıfı koruyucuyu fakat ben o ekrana dokunmayacaksan niye para veriyorum telefona. Kılıf cam koruyucu falan saçma geliyor bana. Kalınlaşıyor gereksiz yere telefon
adam belki xioami kullanmıyor? herkes senin gibi sengin mi?
-
TurkForces bunu yazdıilteris bunu yazdı
adam belki xioami kullanmıyor? herkes senin gibi sengin mi?
et ete değecek :)
-
çıkardım şimdi jelatini telefon daha büyüdü amk :D
ve görüntüde daha net gözüküyor
do_som tarafından 23/May/19 15:26 tarihinde düzenlenmiştir -
et ete değecek aga, koruyucusuz daha akıcı oluyor namıssız :D
-
do_som bunu yazdı
2 ekran görüntüsü atsana, biri ekran açıkken, diğeri kapalıyken.
Bakalım ekranda iz,leke, vb var mı?
benim kafa gitti. jelatin derken, şu ekranın üstüne çekilen sert plastiğimsi koruyucu'lar gelmişti. Hangisi la?
-
koruyucu özelliği yoksa ben de çıkarayım şunu..
-
Yigit bunu yazdı
koruyucu özelliği yoksa ben de çıkarayım şunu..
xsmax'de baseus koruyucu cam kullanıyorum arkadaşımla birlikte almıştık camı haşat, benim ekranda çizik yok henüz.
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıdo_som bunu yazdı
2 ekran görüntüsü atsana, biri ekran açıkken, diğeri kapalıyken.
Bakalım ekranda iz,leke, vb var mı?
benim kafa gitti. jelatin derken, şu ekranın üstüne çekilen sert plastiğimsi koruyucu'lar gelmişti. Hangisi la?
Ss den nasil anliyican amk 😂😂😂😂