Telefonu Garantiye Göndermek İçin Bahane?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

şimdi müridler telefon hep gerçekten bozulduğundan garantiye gitti ama bu sefer benim geçerli bi bahane ile gitmem lazım.

HTC DESİRE Z kullanmaktayım ama benmi kullandım o mu beni delirtti anlamadım.. tolamda 5 kez garantiye gitti,ama mevzuat değişmiş 5den fazla garantiye gitmesi gerekiyomuş değişim için.

1. de anakart ve batarya deişti

2.de anakart değişti

3.de batarya değişti

4.de ekran ve dış kasa değişti

5.de kasayı değiştirirken bozdukları ses açma kapama tuşları ve klavye bakım geçirdi (işi sağlama almak için bir sürü teste sokmuşlar bide telefonu)

ilk 3 gidişte aynı arızası vardı ama kaşar firma arızayı sisteme farklı girmiş .. 

değişim kararı verme yetmisi TELESERVİCE de yokmuş,ancak tüketici mahkemesi verebiliyormuş.

hangi bahane ile gitsem sıkıntı çıkmadan halledebiliriz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

bide ek olarak şirketin yaptığı bir üçkağıtcılığı buldum,

normalde telefonun servise girdiği tarihten çıktığı zamana kadar olan süre garantiye eklenir, ama bu firma telefonu sisteme eline ulaşır ulaşmaz girmiyor.Servisten çıktığı günden önce gelmiş gibi gösteriyor.

kısaca garantisi 15 gün uzayacağına 1 gün uzuyor.

edit: evet sitedeki teknolojik uğursuzlardan biriyim ..

http://www.tahribat.com/Forum-Garanti-Kapsaminda-Laptop-Degisimi-174010/

piradomim tarafından 29/Ağu/13 20:11 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

şimdi müridler telefon hep gerçekten bozulduğundan garantiye gitti ama bu sefer benim geçerli bi bahane ile gitmem lazım.

HTC DESİRE Z kullanmaktayım ama benmi kullandım o mu beni delirtti anlamadım.. tolamda 5 kez garantiye gitti,ama mevzuat değişmiş 5den fazla garantiye gitmesi gerekiyomuş değişim için.

1. de anakart ve batarya deişti

2.de anakart değişti

3.de batarya değişti

4.de ekran ve dış kasa değişti

5.de kasayı değiştirirken bozdukları ses açma kapama tuşları ve klavye bakım geçirdi (işi sağlama almak için bir sürü teste sokmuşlar bide telefonu)

ilk 3 gidişte aynı arızası vardı ama kaşar firma arızayı sisteme farklı girmiş .. 

değişim kararı verme yetmisi TELESERVİCE de yokmuş,ancak tüketici mahkemesi verebiliyormuş.

hangi bahane ile gitsem sıkıntı çıkmadan halledebiliriz?

tüketici mahkemesine servis raporlarıyla git hocam

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

bamboocha hocam gidicem ama 5den fazla bozulma şartı var, 5kez garantiye gitti evet ama bu sefer gitmem için bi bahane lazım 

aklımda yazılımsal sıkıntılar var demek ama ,yermi emin değilim.

piradomim tarafından 29/Ağu/13 20:14 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

bamboocha hocam gidicem ama 5den fazla bozulma şartı var, 5kez garantiye gitti evet ama bu sefer gitmem için bi bahane lazım 

aklımda yazılımsal sıkıntılar var demek ama ,yermi emin değilim.

Hocam hiç teleservice ile uğraşma htc ile iletişime geç bende bu heriflerle 3 kere uğraştım

1.pil değişti

2. anakart değişti

3. yine pil değişti

böyle olunca 4.de htc yi aradım anlattım durumu ,siz en yakın teleservice e verin dediler.

verirken aynı sorunlar devam ediyor dedim.

bikaç gün sonra aradılar yenisini verdiklerini söylediler yine sıkıntı yaşarsanız arayın dediler tmm dedim aldım.

O günden sonra problem çıkmadı yeni telefonda :)

OnLyGoDCaNStoPMe tarafından 29/Ağu/13 23:43 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefonun değişmedik parçası kalmamış :/

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

OnLyGoDCaNStoPMe hocam başta akıl etseydim keşke ama şimdi tüketici mahkemesi ile halletmem  lazım.bunun içinde geçerli bi sebep bulmam lazım..

Citizen hocam sorma yav,aynısı laptopda da başıma gelmişti.."artık hangi parçasını değiştirebilirsiniz ki ? " dedim, adamlar touch pedi değiştirdi :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

OnLyGoDCaNStoPMe hocam başta akıl etseydim keşke ama şimdi tüketici mahkemesi ile halletmem  lazım.bunun içinde geçerli bi sebep bulmam lazım..

hocam bakma onların tüketici mahkemesi demesine banada öyle dediler aldırmayıp htc yi aradım sonuç çıktı

htc istediği gibi müdahale edebilio sanırım bu işe bende pil çok dengesizdi rastgele sapıtıodu,3 kere değişti hala devam edio dedim

yenisini verdiler.hiç bahane bulamazsan rastgele dokunmatik dokunuyor ara ara de.HTC den sonuç çıkmazsa

düzgün bir bahane bulmaya bak bence

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı

hocam bakma onların tüketici mahkemesi demesine banada öyle dediler aldırmayıp htc yi aradım sonuç çıktı

htc istediği gibi müdahale edebilio sanırım bu işe bende pil çok dengesizdi rastgele sapıtıodu,3 kere değişti hala devam edio dedim

yenisini verdiler.hiç bahane bulamazsan rastgele dokunmatik dokunuyor ara ara de.HTC den sonuç çıkmazsa

düzgün bir bahane bulmaya bak bence

işte hocam pazartesi de gidicem tüketici mahkemesine güzel bi sebep lazım 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

ekranda titreme oluyor denilebilir.

der die das
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

fiziksel bir tuşta içe kaçma sorunu var basıyorum bazen içerde kalıyor falan diyebilirsin

I am Jack's inflamed sense of rejection
Toplam Hit: 3991 Toplam Mesaj: 22