Telefonu Söktüm Toplayamıyorum
-
selam arkadaşlar ... telefonu söktüm toplayamıyorum ak :S telefon nokia e 70
tuşlar bi türlü çalışmıyo ak :S
-
hacı foto fln bişi koyda telefon ne durumda ona bi bakalım ona göre bişiler ayarlamaya calışalım...
-
http://www.youtube.com/watch?v=ergw--7JMZY
bu video daki son durumda hacı :D
hepsini birleştirdim tuşlar çalışmıyo ak :S
ibneler sökme videosu koymuş toplama videosu koymamış... elinde video düzenleme programı olan varmı? su videoyu ters çevirsin ?
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------1000 liralık telefon sökülürmü bea garantisi falan yokmuydu :S:S:S:S
-
CnqZ bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------1000 liralık telefon sökülürmü bea garantisi falan yokmuydu :S:S:S:S
-----------------------------sokim garantiye garanti kim ya pazar günü garantimi olurmuş... su kaçtı ak silmek için açtım şimdi tuşlar çalışmıyo... ama sökmeden önce çalışıyodu syla tuşların alakası yok... :S püf noktası var ama çözemedim daha...
ümraniyede tandık telefoncusu olan varmı? götürem ona ?
-
lalada bunu yazdı:
CnqZ bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------sokim garantiye garanti kim ya pazar günü garantimi olurmuş... su kaçtı ak silmek için açtım şimdi tuşlar çalışmıyo... ama sökmeden önce çalışıyodu syla tuşların alakası yok... :S püf noktası var ama çözemedim daha...
ümraniyede tandık telefoncusu olan varmı? götürem ona ?
-----------------------------hocam ne silmesi ya :S Fön makinan yokmuydu açsaydn orta sıcaklıkta püfürdetseydin ... Bu şekilde gayet iyi oluyo.
-
up bud dup jup
-
lalada bak tuşların borda takıldığı soket vardır o seketi açıp iki üfleyip püfle evde varsa selülozik tiner ile temizle bir dene sonra ümraniyenin neresindensin ayrıca hocam anadolu yakası buluşması yapalım çok var anadolu yakasından :)
-
bende biraz önce fotoğraf makinasını söktüm topladım walla :D ama tamir edemedim orası ayrı
-
CnqZ bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
hacı e 70 dio n 70 demiyo :D -
hacı alkollü pamuk ile silsen de olur bence sen o telefonu gönderdiğin videoya göre söküp yeniden tak...