Telefonun Ekranı Karıncalı Tepe Taklak
-
ekranda karıncalanma oluyo renkler karışıuyo tepetaklak oluyor sonra düzeliyor :)
version yüklettim yine aynı (tutdum vodafone lise yükledim her yer link:) neyse çalışıyo
bi ekran sorun
-
Hocam benim teldede aynı sorun oldu belli bi sure sonra tamamen ekran gitti değiştirmek mecbur ekranı geçmiş olsun ..
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam benim teldede aynı sorun oldu belli bi sure sonra tamamen ekran gitti değiştirmek mecbur ekranı geçmiş olsun ..
-----------------------------ekranın bi film mi o değişse olmazmı
TELEfoncularr alooo size sesleniyorum help mee !! :)
her ay bi masraf bi geçen ay hdd aldık a.q bide bu çıktı dumanla haberleşecem a.q yeter ya
-
fleksi yanmış sanrım 10 lira bişi
edit: kayar kapaklı telefonlarda bu sorun sürekli görülür :))
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Aynı muhabbet bende oldu ipneler ekranı değiştirdi bizimkinin fleksi yanmamış ozaman :/
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------neyse veririz bi 10 kağıt şii onu bulazmıyız la ben değişirim :)
saatçiye para vermemek için saat pilini kendim değiştiren adamım ben :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------neyse veririz bi 10 kağıt şii onu bulazmıyız la ben değişirim :)
saatçiye para vermemek için saat pilini kendim değiştiren adamım ben :D
-----------------------------alper onu bulun kendim yapım derken telefonu cöpe atan en iyisi ver telefoncu degissin bu kadarda cimri olma a.q Kefenin cebi yok ya.
-
bulursun da elektronik parça satan bir yerden bulursun biraz zorlanırsın karaköy bakman laızm
-
HeadBanger bunu yazdı:
bulursun da elektronik parça satan bir yerden bulursun biraz zorlanırsın karaköy bakman laızm
-----------------------------hoca herkesi istanbulda oturuyo muamelesi yapmayın :)
neyse tanıdık telefoncuya yaptırırım ben :) inşallah sorun odur 3 sene oldu telefon
-
DJ_Alper bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------hoca herkesi istanbulda oturuyo muamelesi yapmayın :)
neyse tanıdık telefoncuya yaptırırım ben :) inşallah sorun odur 3 sene oldu telefon
-----------------------------o o bizzat tecrübeliyim hatta benim telin ekran kartı yanıktı fleksi yanıktı bluetooth sorunu vardı kızak biraz üstteydi samsung a verdim yeni kızak koymuşlrdı herşeyi değiştirmişlerdi .d kulaklık verdiydim bozuk die onuda yapmışlardı :D
-
tanıdıkda yokmuş başka telciye gittim 25 lira diyo film değişmeye oha dedim adama
servise göndersem kaç alırki