Telekom Çalışanlarına Öfkem Var.
-
bir ilden bir ile aktarım işlemini 9 gündür gerçekleştiremeyen, günlerdir aramama rağmen sisteme suç atan sistemi kullanmayı bilmeyen, torpille işe giren, götü devlete dayadık diye çalışmayan, telekomculukla ilgisi olmayıp dünya para alıp birde grev yapan insanlara öfkem var. daha telefon bağlantısını onaylamadılar, ondan sonra 3 iş günü içindede internet bağlantısını gerçekleştireceklermiş.
-
Telekom... Orası çok değişik bi kurum. Bulmaca gibiler :|
Edit: Hocam böyle şeyler söylemeyin.
-
sikayet sitesine yazsan daha cok basarı elde edersin. yada bi sekilde musteri memnuniyeti birimi ile iletisime geç
-
Hoca açtırma kutuyu şimdi :@
-
Telekom çalışanlarının %90 ı bi bok bilmiyor
-
Rahat 15 gün sürer hocam bizim de öyle oldu :) bir de 1 aylık bedava vermişlerdi o 1 aylık bedava da bu yüzden yanmıştı haha :D
-
benim internetim bir gece aniden kesilmişti arıza kaydı bırakıyom gelen yok en sonunda bulunduğum bölgedeki müdürlüğe gittim, bişi olmadı 3 gün boyunca gittim geldim en sonunda yetkili biri şey dedi, bakım yapmışlar sonra da kabloları ters takmışlar dedi :)
başka bişi demiyom...
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca açtırma kutuyu şimdi :@
-----------------------------karakutu :|
edit: kablonet var, huzur var:)
-
Ttnet kullanıyorum 5 6 senedir allaha şükür hiç bi sorun yaşamadım . interneti bile 8 mb ile kullanıyorum .
-
DarkFall
----------------------------------------------
Telekom Çalışanlarına Öfkem Var.
-----------------------------------------------
Emin ol bircok kişi ile ortak birnoktan var :)
-
ttnete başvurdum. ertesi günü onay alındı 48 saatte açılacak dedi. ilerleyen günlerde, sürekli zaten irtibat halindeydiler. Allah razı olsun 10 dkden fazla bekletmediler müşteri tems. bağlanmak için. akabinde her aradığımda 24/48 ve 72 saatlik periyotlarla sorunumun hallolup bağlantımın hallolacağını söylediler.
sonuç mu? 24 nisanda başlayan maceram hala devam ediyor. hala aradığımda 48 saat içinde açılacak diyolar. evet evet bi taraftan da evde telefon olmamasına rağmen telefon faturası geliyor. ne mi yapıyorum faturaları? rulo yapıp kıçıma sokuyom. ttnet varsa mutluluk var. Allah razı olsun onlardan 2 güne bi konuşuruz 22 lira dedikleri fatura da 10,49 geldi. bu kadar iyimserler canlarım benimm :@
artık net bağlantısının gerçekleşmşyeceğinden emin olduktan sonra, malum yaz dönemi taşınan arkadaşın netini aktaralım dedik. 28. günde net bağlantım mevcuttu. ve hayretler içerisindeyim www.speedtest.net ten test yapıyorum 7,26 mbps hızım olduğunu görünce duygulanmamak elde değil (F)
****** ******* hepsinin verdiğim kuruşun hepsi haram zıkkım ola. yarın gelip bide modem parası ister deyyuslar :@