folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Template Arşivimi Satışa Sunuyorum (Buzul)

Template Arşivimi Satışa Sunuyorum (Buzul)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

merhaba beyler bayanlar son günlerde hdd min yanması olayını biliyormusunuz bilmiyorum fakat baya bi para istediler kurtarmak için bende template arşimi satmaya karar verdim çünki acilen yüklü paraya ihtiyacım var.

15 cd template monster arşivi full flash photo shop html dosyaları var

15 cd 30 ytl her cd 700 mb ve alabildiğince dolu ekran görüntülerinide atarım 1 saate kadar.

alacaklar admin@webteknigi.com iletişime geçsinler bu kampanya parayı tamamlayana kadar devam edecek bilginize.

adminlerden konuyu silmemelerini rica ediyorum :

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

bunlar gibi yüzlerce template var aradığınız herşey var hostingden restaruanta oyundan firmaya introdan fotografçıya adultan kilise sitesine kadar herşey var.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Bende de 4-5 dvd var..Full template monster,resimler,fon'lar vs vs:)

Piyasayi dusureyim:)

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    DawnOfDarkness bunu yazdı:
    -----------------------------Bende de 4-5 dvd var..Full template monster,resimler,fon'lar vs vs:)

Piyasayi dusureyim:)-----------------------------
    hacı denizde kum bende arşiv.

ayrıca 120 ye yakın yardımcı flash proğram arşivimide yanında hediye ediyorum. içinde flash mx kendisi ve türkçe yapaması flash 2-3-4-5 versiyonları flash 8 versiyonuda mevcut.her klasörün içinde 10-40 arası flash yardımcı proğramlar var. bunuda kampanyaya dahil ediyorum 30 ytl toplam 2 günde aras kargo ile elinizde.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    ya bırak templateleri monsterları bana bi domain lazım :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Thelordmax bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya bırak templateleri monsterları bana bi domain lazım :D
    hemen verelim canım :d

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    Alın sömürün hocalar ne ararsanız var ftp://ftp.freenet.de/pub/filepilot/windows/

Fak yu!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

buzulcum bende senden yap bugün kampanyayı hostlan na domain alacam

Duyurulur

buzula destek için 30ytl den cebit bileti (2 adet ) satılıktır ilgilenen warsa pm atsın

bu arada geçmişler olsun buzulcum hdd ne evlat acısı gibin allah kimsenin başına vermesin 

tahribat.com a can feda
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    5 oldu.:) Pazartesi yatırırım abi.. !

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    DaReSeLaM bunu yazdı:
    5 oldu.:) Pazartesi yatırırım abi.. !
    dre sana özel torpil geçerim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

buzulun serverlar çok sağlam valla onu gördüm ben.

Ftp ye bir şey atıyorum, atması kolay indirmesi başka bir kolay o derece yani.. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 3551 Toplam Mesaj: 13