Template Arşivimi Satışa Sunuyorum (Buzul)
-
merhaba beyler bayanlar son günlerde hdd min yanması olayını biliyormusunuz bilmiyorum fakat baya bi para istediler kurtarmak için bende template arşimi satmaya karar verdim çünki acilen yüklü paraya ihtiyacım var.
15 cd template monster arşivi full flash photo shop html dosyaları var
15 cd 30 ytl her cd 700 mb ve alabildiğince dolu ekran görüntülerinide atarım 1 saate kadar.
alacaklar admin@webteknigi.com iletişime geçsinler bu kampanya parayı tamamlayana kadar devam edecek bilginize.
adminlerden konuyu silmemelerini rica ediyorum :
-
bunlar gibi yüzlerce template var aradığınız herşey var hostingden restaruanta oyundan firmaya introdan fotografçıya adultan kilise sitesine kadar herşey var.
-
Bende de 4-5 dvd var..Full template monster,resimler,fon'lar vs vs:)
Piyasayi dusureyim:)
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------Bende de 4-5 dvd var..Full template monster,resimler,fon'lar vs vs:)Piyasayi dusureyim:)-----------------------------
hacı denizde kum bende arşiv.ayrıca 120 ye yakın yardımcı flash proğram arşivimide yanında hediye ediyorum. içinde flash mx kendisi ve türkçe yapaması flash 2-3-4-5 versiyonları flash 8 versiyonuda mevcut.her klasörün içinde 10-40 arası flash yardımcı proğramlar var. bunuda kampanyaya dahil ediyorum 30 ytl toplam 2 günde aras kargo ile elinizde.
-
ya bırak templateleri monsterları bana bi domain lazım :D
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
ya bırak templateleri monsterları bana bi domain lazım :D
hemen verelim canım :d -
Alın sömürün hocalar ne ararsanız var ftp://ftp.freenet.de/pub/filepilot/windows/
-
buzulcum bende senden yap bugün kampanyayı hostlan na domain alacam
Duyurulur
buzula destek için 30ytl den cebit bileti (2 adet ) satılıktır ilgilenen warsa pm atsın
bu arada geçmişler olsun buzulcum hdd ne evlat acısı gibin allah kimsenin başına vermesin
-
5 oldu.:) Pazartesi yatırırım abi.. !
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
5 oldu.:) Pazartesi yatırırım abi.. !
dre sana özel torpil geçerim -
buzulun serverlar çok sağlam valla onu gördüm ben.
Ftp ye bir şey atıyorum, atması kolay indirmesi başka bir kolay o derece yani..