Teori: Akillilik + Guzellik + Yaklasilabilirlik = Sabit
-
kızılyıldız
-----------------------------
tek gerçek var.
kızlar hala salak.
-----------------------------
vay be ben de aynı böle diodum etrafımdakilere :) -
KIZILYILDIZ bunu yazdı:
tek gerçek var.
kızlar hala salak.
doğru ve teorem doğru olduğu için tüm hatunlar <güzel çirkin ayrımı yapmadan> ayartılabilir yane güsellik fln iş diil önemli olan çenenin laf basma kapasitesi -
Erkeklerde tam tersimi ozaman Ne kadar abuk subuk herif varsa yaninda super hatun :)
-
zob bunu yazdı:
Erkeklerde tam tersimi ozaman Ne kadar abuk subuk herif varsa yaninda super hatun :)
orası öle ne yaparsın abuk sabuk heriflerin genelde bi ton parası da oluyo ama
-
Bu da benden bi kanun:
Awrat= para x zaman ---------------->para bi de zamanı öldürmekten başka bişey yapmazlar¿
para = zaman -----------------------> vakit nakittir
Awrat = para'nın karesi-------------->(kusura bakmayın elimde ascll tablosu yoq,yazıyla idare edin)
para x para = problem ----------------> bütün problemler paranın fazla veya az olmasından çıkar (yani problemin kare kökü paradır)
Sonuç:
AWRAT=PROBLEM
-
dengesiz bunu yazdı:
zob bunu yazdı:
Erkeklerde tam tersimi ozaman Ne kadar abuk subuk herif varsa yaninda super hatun :)orası öle ne yaparsın abuk sabuk heriflerin genelde bi ton parası da oluyo ama
lan bu 2. yazışım lan ne de güzel anlatmıştım neyse!!!bu abuk subuk heriflerin rezil olma gibi bi problemi olmadığı için (zaten reziller) hatuna yawşayıp düşürme ihtleri yüksek oluyo ondan taş hatunların yanında angut tipler oluyo
ayrıca şahit olduğum bir hadise :
amele_2: lan nerden buldun bu angutu tipine sokiim bunun bu ne bööle
kız : lan daha iiyi geldi de ben sittir mi çektim??
gerisi size kalmış yawşayın ne kadar hatun warsa rezil olmazsınız a.q ulursanızda a.qyun
-
ben güzelel güzel demem güzel benim olmayınca .....Güzalliğin 10 para etmez bendeki aşk olmayınca ....eğlencek yer bulamassın gönlümdeki taht olmayınca... yani kısacası hacılar bir kızı güzel yapnda çirkin yapanda biziz bu sebeden bizim olanı herzaman en güzel ve en akıllı düşünelim geri kalanlar salaktır diyelim bu şekilde proplemlerimiz kalmaz ...
-
bu basligi acan arkasimizi özledim nerlerde acep..
-
oturdum google'da acizmendi nickini aratıyorum. www.solduyu.com kapalıydı uzun zaman önce denediğimde, yine denedim, yine kapalı... acizmendi neredesin? aciz kaldık buralarda!...
-
cream