Terhis Belgesinde Belirtilen Oda Hapsi Cezası Hakkında
-
o değil de devletin bana 450 lira borcu var ne zaman gelecek o mk? istanbula göreve gitmiştim falan yol parasını vermediler.
-
Prometheus bunu yazdı
o değil de devletin bana 450 lira borcu var ne zaman gelecek o mk? istanbula göreve gitmiştim falan yol parasını vermediler.
bir bardak soğuk su iyi gelir :)
fatura cart curt varmı? -
sorarlarsa cephaneliği havaya uçurdum ondan 10 gün verdşler deyip espiriye bağla oayı :F
şıhında dediği gibi telefon yakalattım de tamamdır.
-
Yahu ben daha terhis belgesini almadım,
isteyen yerde görmedim, kim istiyor o belgeyi?
-
renegadealien bunu yazdı
La o belge alınmaz mı? o belgeyi çelik kasada sakliorum ben, kayıtlar silinir de bi daha çağırırlarsa fln diye
-
renegadealien bunu yazdı
Terhis belgesini vermeden askeri birliğinden ayrılamazsın ki mutlaka vermişlerdir hocam nasıl yani elinin kolunun sallayarark hadi terhis oldun güle güle mi dediler ??
hemen hemen bütün firmalar ister hocam nasıl görmedin işe girirş için gerekli evraklar listesinin verdiklerinde erkekler için askerliğine yaptığına veya muhafsa durumu gösterir belge diye yazar -
Bu konuyla ilgili yarın askerlik subesiyle gorusurum sana net cevabi yazarim.
-
hiç bişe olmaz o şekilde devam et
ayrıyetten terhis belgemi kaybettim deyip yenisini istesen bile diğer nüshasının fotokopisini aslı gibidir yapıp öyle verirler veya hadi diyelimki yeniden düzenlenmesi gerekti ozamanda 10 gün oda hapsi ile terhis tarihin ötelendiğinden yine oraya yazılır.
gereksiz bilgi : ocak 2013 tarihinden itibaren oda hapsi(disco) diye bişe kalmadı yerine hizmetten men cezası veriliyor.
-
bende 2 tane 10 gün oda hapsi olarak görünüyor.
soranlara cep telefonu yakalatmak nobet de uyumak deyip geciyorum.
pek kimse takmıyor yani..
-
Çok rahatsız oluyorsan ceza yalızı yerin üstünü kapa fotokopi çek, ardından kaşeciye aslı gibidir ve fotokopidir kaşesi yaptır kırmızı renkli, onlarıda üstüne vur ardından birde imza çak hiç bir şey olmaz, ben bazı kurumlara evrak verirken çoğunlukla bunu yiyorlar yemiyen olursa bu şekilde kabul edemeyiz noterden onaylatın getirin diyorlar bende o zaman noterden onaylatıyorum,