Terörist Saldırıları Engellemenin En İyi Yolu Olarak Başta Mekke Ve Medine
-
ABD'li Mekke'yi vurmakla tehdit etti
Amerikalı Cumhuriyetçi başkan adayı Tom Tancredo, başkanlığı kazanması halinde terörist saldırılara karşı gerekirse Mekke ve Medine'yi vurabileceğini savundu.03 Ağustos 2007 21:20 Yazı boyutunu büyütmek için
Asım Sancaktar'ın haberi
Amerikalı Cumhuriyetçi başkan adayı Tom Tancredo, başkanlığı kazanması halinde terörist saldırıları engellemenin en iyi yolu olarak başta Mekke ve Medine olmak üzere Müslümanların kutsal mekanlarını tehdit etme politikası izleyeceğini açıkladı.
Amerika’nın Iowa eyaletinde belediye binasında taraftarlarına seslenen Tancredo, ABD’ye nükleer terörist saldırı ihtimalinin yakın bir ihtimal olduğunu ve Washington’ın bunu önlemek için derhal harekete geçmesi gerektiğini söyledi.
Tancredo daha sonra konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Yönetim benim elimde olsaydı, ülkemize yönelik böyle bir saldırı olması durumunda Mekke ve Medine’ye saldıracağımızı açıkça ilan ederdim”.
Cumhuriyetçi başkan adayı, ancak böyle bir tehdidin Amerika’ya karşı terörist saldırı düzenleme niyetindeki kişi veya kişileri durdurabileceğini öne sürdü.
Amerika’daki insan hakları örgütleri ve Müslüman kuruluşları Tancredo’nun açıklamalarına büyük tepki göstererek açıklamaları sorumsuzluk olarak niteledi.
Amerika-İslam İlişkileri Konseyi sözcüsü İbrahim Hooper, Tancredo’nun amacının İslam’a karşı düşmanlık besleyen yeni nesil seçmenin desteğini alabilmek olduğunu belirtti.
Dünya Bülteni -
başlığı tamamlayamadan entere bastm düzenle görünmüyor kusura bakmayın
-
Yalan tüm Müslümanları karşılarına almak istemezler...
-
suudilerin ordusu son teknoloji ile donanmıs abd silahlarından olusmaktadır. hiçmi hiç zannetmiyorum ama boyle birsey oldugunda karsı koyarlarsa basarı saglarlar. ancak araplardan bunu beklemek ne kadar gercekci olabilirki.
-
oy toplamak için yapılmış cem uzan tarzında bir seçim vaadi.. gerçekçi bulmuyorum, ama istese yapabilir kimse de bişey diyemez. Kabe'ye zarar gelmediği sürece tüm arabistan yansın umrumda deil :)
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
suudilerin ordusu son teknoloji ile donanmıs abd silahlarından olusmaktadır. hiçmi hiç zannetmiyorum ama boyle birsey oldugunda karsı koyarlarsa basarı saglarlar. ancak araplardan bunu beklemek ne kadar gercekci olabilirki.
fikrimce tüm islam ülkeleri kalkacaktır ayağa ve somut bir karşılık verilecektir. çeçenyadan filistine türkiyeden ıraka farsilerden müslüman hindulara müslüman amerikanlara kadar her müslüman kesim somut birer düşman olacaktır. devlet olmasa dahi bireyler ve toplumlar çok sert tepki vereceklerdir. ama diğer arkadaşın da dediği gibi cem yılmazın zenciden yemiş american versiyonu bu :) -
Allahın evi sahipsiz değildir. kabe' ye dokunamaz.
arapların alayının a.k abdci rüşvetistanlar.
habere gülüyorum. . ilk önce iranı vursun götleri yiyyorsa...
,edit: ayrıca terörü bitireceğine terör ülkesi kurmak istemiş gerizekalı. sen o ülkeye savaş açarsında müslümanlar sana karşı açmaz mı savaş.bir düşman olarak görmez mii ?
-
Ataları Ebreheyi nede çabuk unuttular. Zavallılar.
-
DkN bunu yazdı:
abd asla baska bi devlete kendinde olan sistemi satmas. Minimum 1 yada 2 jenerasyon asagısıdır.. -
Mekke ve Medine'yi vurmadan ya da bu planı yapmadan hatta bunu da konuşmadan önce düşünülmesi gereken bir konu var.
MÜSLÜMANLAR TERÖRİST Mİ?
Elbette kalkıp Mekke'yi filan vuramaz abd ya da diğerleri... Ancak terör saldırılarını engellemek için Mekke ve Medine..
Müslümanların tepkilerini göstermeleri gerekir bu habere
-
bu yawşak karşısına bütün müslüman ülkeleri karşısına alırsa abd nn ittifakı kim olcak yunanistanmı fransamı :D bi bok yapamaz sözdeeee :D