folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Teroristlerin Elindeki ASKERLERIMIZ...

Teroristlerin Elindeki ASKERLERIMIZ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    Kapo bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar resimler sahte mi gerçek mi konusunda kararsız kalmışlar ama benim aklıma daha da kötü şeyler geliyor. Zira askerliğimide o bölgede yapan bir insan olarak, çatışmada gazi olan askerlerimizden birisinin söylediklerini noktasına, virgülüne kadar okudum. O birliğin oradan geçerken pusuya uğraması gerçekten çok ilginç. Zira olay anlatıldığı gibiyse İç Güvenlik mantığına aykırı bir şekilde pusu yenmiştir. Bunu aklı selim hiçbir komutan onaylamaz!!!

2.bir nokta, pusuya düşen sadece bir bölüğe ait bir takım. Ve rehin alınanlarda bu takımın tam olarak bir mangası!!! Bir manga askerin böylesi bir çatışmada burnu dahi kanamdan rehin alınması düşündürücü değil midir??? Ne demek istediğimi bazılarınız anladı, kimleriniz beni eleştiriceksiniz ama diyorum ya, oradaydım. Şartları biliyorum!!!

Benim zamanda bir olay esnasında ön tarflardan bir ses geliyordu, bir asker deli gibi ağlayıp, bağırıyordu. Kardeşlerimi vurmayın diye. Bizde çocuk komaya girdi sandık, meğerse kardeşlerim dediği .............................

Olaya bu gözlede bir bakın. Ayrıca medya konusunda herkese katılıyorum. Medya kesinlikle Türk Medyası değil tamamen satılmış bir yabancı ajan içimizdeki. Yok gider askerin mevziini çeker, gider maçta kavga varsa en ince noktadan çeker ki cezamız katmerli olsun!!! 

-----------------------------

arkadaşlar bilmiyorum çok mu duygusal yaklaşıyorum ama ben düşünüyorum da o bayrağın altında resim çektirmezdim :S ama bilmiyorum o anki psikolojiyi anlayamayız tabi .

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek

yazık sadece yazık 2 yahudi kaçırıldı die koca bi ülke vutuldu bizim aslanlarımız hergün kaybediyoz operayon için abd de n izin almak gerekiyo tek diyeceğim GİDİN IRAĞA TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ BIRAKMADN GELİN GEREKİRSE BARZANİ OROSPU ÇOCUĞUNU ALIN DİYARBAKIR KALESİNDE ASIN

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek

bide şeyi sorcam bu askerler nasıl kaçırıldsı adamlar sipere girip mi aldılar sipere girdilerse bizimkiler nasıl karşılık vermedi mermimi bitti bu işte bi iş var sonra bizm asker sigara içio keyfide yerinde operasyon asyrıntılarıda bi yerde yok bence bi bit yeniği var

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek
    Mermi bittiyse kasatura varki bölgede kullanılan G3 piyade tüfeklerine süngü şeklinde takılabiliyor. Daha önce belirttiğim gibi bu işte çok farklı şeyler var. Düşmana teslim olmamak ve yakalanmamak Türk askerinin birinci kuralıdır. Umarım korktuğumuz gibi değildir, umarım içlerinde hain yoktur!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    kapo bende senin gibi düşünüyom bu işte bi iş var

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

Kanallara neden yayın yasağı geldiğini sanıyosunuz?

Bu kaçırılma haberinin duyulmaması için tabi ki...

Önce milli savunma bakanı kaçırılan asker yok diye açıklama yaptı.

Sonra genelkurmay 8 asker kayıp diye açıklama yaptı.

Ardından baktılar gerçek ortaya çıkacak hemen yayın yasağı geldi.

Buradan bakarsak bu haber ve  fotoğraflar doğru maalesef...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    ben video yu ekledim ama konu kitlendi.

Yakarız Bu Gezegeni...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek

yayınları durdurmasının sebebi olayları provake etmek isteyen dış güçlerin halkı kışkırtmasını önlemek haberlere bakıyorum belki hiç bir günahları olmayan kürt vatandaşların işyerleri yağmalanıyo bunun gibi olaylar yarın bi gün bir zamanlar sağcı solcu gibi kavramlarla insanlar birbirlerini öldürdüler şimdi bunun gibi sokaklardada kürt türkü öldürdü türk kürdü öldürdü olaylarına çekmeye çalışmamaları için bu yasak koyuldu doğrusuda bu zaten haberlere bakarsanız medyada doğruluğunu teyit ediyo ve diğer bi sebepte  ırağa girilecek tıpkı amerika girdiğinde yayın yasağı getirdiği gibi bi durum söz konusu ne kadar doğrudur gözlemlerim tam kestiremiyorum ama ortada büyük bir oyun döndüğü çok açık

ZİNAR KERE ZİNAR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ortada kostebek oldugu kesin ,isin tuhafi siz asker olsaniz ,teslim olurmuydunuz ? Nasil bir operasyon yapmislar bu adamlarin kilina zarar gelmeden esir aliniyor ? Ayrica telsiz konusmalari normalde dinlenebiliyor ama uydudan block koymuslar ,bu teknolojide pkk nin elinde olmadigina gore ,okyanus otesindeki orospu cocuklarininda isin icinde oldugu ortada...bizde hala avradini siktiklerimin keyfini bekliyoruz...kuzey irakta bataklik varmis ,siktimin iki tane asiretimi bataklik ? eger olaylarin ustu kapansiz hicbirbok yapilasin ...bundan sonra bu memleket icin kilimi kipirdatirsam orospucocugu olayim...bende o dakikadn sonra memleketin amina koymak icin ugrassmazsam orospucocuguyum bu kadar net konusuyorum :@

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    Abiler birşey soracağım.<bu yaralı askerlerimizden biri konuşma yaptı ve dediki aramızdan köstebeklik yapanlar oldu.Pkk ya burası emniyetsiz gelebilirsiniz diyenlerimiz oldu ve biz orada basıldık dedi.Şimdide resimlere baktım hepsinin yüzü gülüyor.Ya baskı var yada yerlerinden memnun.Bence baskı yoksa bunlar köstebekler olabilir ya sizce?
Toplam Hit: 11211 Toplam Mesaj: 78