Ters Sakal Cıkması
-
Ben en başta sakalları keserken ters kesmişim galiba artık hangi yöne kesersem keseyim boğaz kısmımdaki sakallar bana problem yaratıyor.2 gün önce yine traş oldum ve boğaz kısmımdaki sakalların oldugu kısım resmen kanadı.Üst kısımda çene civarında sakallarım cıkmaya devam ediyor ama alt taraf resmen kıpkırmızı ve beyaz nokta sivilcieli duruyor.Benim bunu önlemem için ne yapmam lazım?
Türkiyedeyken traş kolonyasıyla bir şekilde azaltabiliyordum ama burda traş kolonyasıda yok traş kremi dahada kötü yapıyor suratımı.
-
aynen bendede böyle problem var biri geldi pis pis sırıtarak senin sakallar ters yöne çıkıyor dedi :D amq normali nasıldır fotoraf koysun biri
hacı caps koysana gözleri sansürleyip bakalım :D
-
Lazer epilasyona git,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Lazer epilasyona git,
-----------------------------para yok ona verecek :D
@peroksit
hacı yarın yurda gecicem orda atarım caps :D
-
hacı bende senle aynı dertten muzdaripim boğazımın altındaki sakalllar ters çıkıyor,bi gün berberde traş olurken jel sürdü değişik bişey sonra köpükle aldı hiç jileti zorlamadan aldı sakalları ne yandan girerse girsin acımıyordu,ben bundan aldım bi kutu 5 lira şimdi her traş öncesi onu sürüyorum sakallara ardındna köpük sıkıyorum ne yandan girersem gireyim hiç acı duymuyorum ve kanamıyor sana da öneririm bulabilirsen bul al bunlardan bir tane dene derim
edit:ben traşı ustura ile olduğum halde faydasını belirgin bir şekilde hissediyorum sana kesinlikle faydalı olacağını düşünüyorum...
hacı caps koyacaktım google amca dan kullandığım jelin aynısını buldum ahanda bu
http://www.kozmetikos.com/Blueness-Tras-Jeli-Spice-Marine,PR-1285.html
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------hacı bende senle aynı dertten muzdaripim boğazımın altındaki sakalllar ters çıkıyor,bi gün berberde traş olurken jel sürdü değişik bişey sonra köpükle aldı hiç jileti zorlamadan aldı sakalları ne yandan girerse girsin acımıyordu,ben bundan aldım bi kutu 5 lira şimdi her traş öncesi onu sürüyorum sakallara ardındna köpük sıkıyorum ne yandan girersem gireyim hiç acı duymuyorum ve kanamıyor sana da öneririm bulabilirsen bul al bunlardan bir tane dene derim
edit:ben traşı ustura ile olduğum halde faydasını belirgin bir şekilde hissediyorum sana kesinlikle faydalı olacağını düşünüyorum...
hacı caps koyacaktım google amca dan kullandığım jelin aynısını buldum ahanda bu
http://www.kozmetikos.com/Blueness-Tras-Jeli-Spice-Marine,PR-1285.html
-----------------------------benim de boğazımın altında sakallar biraz uzayınca kabar kabar oluyor. geçen gün berber sen sık kesme sakalları ayda bir makine ile kes falan dedi benim de mi ters çıkıyor acaba? şu jeli bi deneyeyim bakalım.
-
Tahribat Forum
Vukuatlar
Ters Sakal Cıkması : Yeni Mesası
bu nasıl bir vukuattır babacanlar :D
sakalınız ne kadar sert olursa olsun ne kadar ters çıkarsa çıksın düzelir önce traş makinası ile kesip sonra mac3 ile kesin kanamaz yanmada yapmaz :D -
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Lazer epilasyona git,
-----------------------------cümle sonunda virgül çok göze batıyor bir çok kişit tarafından. :)
-
ben napım aq saçlar kıvırcık sakallar kıvırcık göüsümdeki kıllar bile kıvırcık kestikçe daha çok gürleşiyor : ) Sakallarım kıvırcık olduğu için boğaz kısmında kıl dönmesi oluyor iğneyle çıkarıyorum
-
biraz uzat sonra her gün tara hocam
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------Tahribat Forum
Vukuatlar
Ters Sakal Cıkması : Yeni Mesası
bu nasıl bir vukuattır babacanlar :D
sakalınız ne kadar sert olursa olsun ne kadar ters çıkarsa çıksın düzelir önce traş makinası ile kesip sonra mac3 ile kesin kanamaz yanmada yapmaz :D
-----------------------------reis sen bilili bir babacana benziyon sakalı nasıl sertleştirebiliriz üniversteli sakalı gibi değilde böyle sert sakal olmasını istiyom