The Avengers
-
Arkadaşlar şuan sinemadan yeni geldim. Kesinlikle gidilmesi gereken bir film. Benim çok hoşuma gitti, hele hulk çok fenaydı:D Korsan çıkmasını beklemeyin bence, sinema çekimi kesinlikle izlemeyin.
The Avengers (2012)
-
hacı 3d olayı nasıl oluyo zevkli mi yoksa adamın midesi falan bulanıyo mu
-
yarın ankamall'deyim 3d orjinale gitmek lazım altyazı olan
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------hacı 3d olayı nasıl oluyo zevkli mi yoksa adamın midesi falan bulanıyo mu
-----------------------------yok hocam gayet güzel. Mesela altyazılı izledim ben altyazılar havada oluo :D Mesela bazı sahnelerinde adam sanki üstüne zıplıomuş gibi oluyor irkiliyon. Mide bulantısı felan yok.
-
imax'in perdesi yeter hocam ankarada sadece ankamall'de var istanbuldada forumda sanırım
-
3d gözlükleriş bulana cok feci sövüyorum staw wars filminin 3 boyutlusuna gittik o siktigim gözlükleri yüzünden 2 gün gözlerim agiridi
-
müritler acaba ankamall imax 3D de pazrtesi perşembe turkcell indirimi geçerli oluyo mu bilen varsa yazarsa sevinirim. 20 tl çok paraa
-
turkcell de sinema işine yine ara vermiş sanırım
-
10 numara bir filme benziyor çok fena dl alır :D bu
-
8.8 almış imdb'den borumu yarın izleyecez bakalım
-
pazar gidecez arkadaşlarla inş :) ne zamandır bekliyorum fena bir film..aksiyon arayanlara öneri; dibine kadar iliklerine kadar aksiyon bu film. Sinemada yanmış barut kokusu bile gelir burnunuza o derece :P