folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder The King İs Back ! Conor Mcgregor Vs Khabib Nurmagomedov 07.10.2018

The King İs Back ! Conor Mcgregor Vs Khabib Nurmagomedov 07.10.2018

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crystalmeth
    crystalmeth's avatar
    Erkek
    rahmandaburda bunu yazdı
    TaRuZ bunu yazdı

Kaçırdık maçı, tekrarı ya da kaydeden yok mu? 

https://youtu.be/yRxRGjJqO7M

link patlamış yenisi var mı 

“Fortes Fortuna Adiuvat”
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Bir önceki maç daha bir yakışır maçtı bu sporun hakkına.Ancak bunlar çirkefleştiler, bana göre ikiside aynı bokun laciverti Conor belki daha göz önündeydi.Artık arkaplanda neler dönüyorsa kan davasına çevirmişler işi umarım bu işi uzatmazlar yoksa manşetlerde okuruz :)

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo
    crystalmeth bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı
    TaRuZ bunu yazdı

Kaçırdık maçı, tekrarı ya da kaydeden yok mu? 

https://youtu.be/yRxRGjJqO7M

link patlamış yenisi var mı 

Şansa bak, full vardı hepsini izledim, bılsem hemen kaldırcaklar kaydederdim. Yalnız Şu instagram da filan dövüşün son kısmını habibin önceki ataklarından biriyle montaj yaparak paylaşmışlar, ona bakmayın, aslında o dizi ile atağa kalktığı sahne ile son boğulma sahnesi farklı raundlar. Çok sıkıcı bı maç sırf güreşe dönmüş.

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Böyle bir maçdan beklenen kalite gelmedi maçdan.Conor hiçbişey yapamadı neredeyse.Eğer ilk roundda Khabib güreşe başlayıp gücünü azaltamasaydı Conorun belki o zaman daha heyecanlı olurdu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crystalmeth
    crystalmeth's avatar
    Erkek

maç tekrarlanacakmış sanırım öyle yazıyorlar 

“Fortes Fortuna Adiuvat”
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Olaylarin oncesi ile alakali fikir edinmek isterseniz.

https://www.youtube.com/watch?v=9xulcBpJwgs

Habib bence az bile yapti...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    crystalmeth bunu yazdı

maç tekrarlanacakmış sanırım öyle yazıyorlar 

öyle bişey olmaz hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

O değil de Conor'u sikmis olmasına çok sevindim.

Sportmen, musabik bir adam olarak normalde böyle tabirler kullanmam ancak Conor sikilmeyi haketmisti. 

Ha sonradan habib kendi hayatına tecavüz etti, arkadaşları da katılınca gang bang party hard

Edit.

Hani diyodum ya conor hak etti, söylediği laflardan karakterinden falan şeylerden baz alarak. Rusya'dan gelen bir habere göre habib bu konuda 2kat daha bi picmis. Göründüğü gibi değilmiş. Köpek gibi bir adammış. Yaptıklarını öğrenince şok oldum amk. 

kaynak atsana hocam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

Sportmen, musabik bir adam olarak normalde böyle tabirler kullanmam ancak Conor sikilmeyi haketmisti. 

Ha sonradan habib kendi hayatına tecavüz etti, arkadaşları da katılınca gang bang party hard

Edit.

Hani diyodum ya conor hak etti, söylediği laflardan karakterinden falan şeylerden baz alarak. Rusya'dan gelen bir habere göre habib bu konuda 2kat daha bi picmis. Göründüğü gibi değilmiş. Köpek gibi bir adammış. Yaptıklarını öğrenince şok oldum amk. 

kaynak atsana hocam

Hocam eşim rus, ondan dinledim çok şaşırdım. Adam tam bi pislik çıktı rıza baba. Kaynak olarak olayları anlatacam ilk firsatta

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

Edit.

kaynak atsana hocam

Hocam eşim rus, ondan dinledim çok şaşırdım. Adam tam bi pislik çıktı rıza baba. Kaynak olarak olayları anlatacam ilk firsatta

Bekliyoruz hocam.

Maçın tekrarını izledim maçla alakalı geniş bir yorum yapayım.

Maç herkesin beklediği gibi oldu.Conor bu maça çok yüksek bir güreş antrenmanıyla hazırlandı rakibini iyi tanıdığı için.Conor ayrıca önceki maçlardan yine kendi açığını bildiği kondisyon çalışmış ve maçda mümkün olduğunca yorulmamaya çalıştı ilk 2 roundda.Çünkü game plan ında ben daha sonraki roundlarda yine boksumu umu konuşturur KO ederim vardı.Lakin evdeki hesap çarşıya uymadı.

Neden?

İlk sebebi şu Conor ne kadar güreş ve bjj çalışmış olursa olsun Conorun iyi bir takedown defence dışında güreş ve bjj ile alakalı hiçbir becerisi yeterli değil.Bunca zamana kadar bu büyük açığını çok iyi olan boksu sayesinde kapatıyordu ama karşısına Khabib gibi bir sambo ve güreş ustası gelince 4-5 ay antrenman güreş trainingi doğal olarak yetmedi Khabibi durdurmaya.

İkinci en önemli sebep Khabib kendi oyununu çok rahat oynadı.Bildiğimiz gibi Conor kendi oyununu oynayarak maçları kazanmaya alışık bir isim.Khabib ilk roundun 1.dakikasında Conoru takedown edip yere alarak direk zaten %30 enerjisini harcadı Conorun.O yüzden 2. ve 3. roundlar Khabib için daha rahat geçti.Zaten Khabibin game planı nedir diye sorsan herkes dün yaptığını yapacağını söylerdi sürpriz bişey olmadı.Dün ben Khabibden bu kadar boks beklemiyordum o biraz beni şaşırttı.O da psikolojik olabilir. Maçdan sonra sıkıcı ve garantici bir oyunla yendi demesinler diye biraz fazla boks yaptı ama şöyle bir gerçekde var Khabib boks yaparken Conor zaten yorulmaya başlamıştı.

Üçüncü en önemli etken ise Conorun kardiyosu.Bilmiyorum dikkat ettiniz mi ama maçdan sonra Khabibin neredeyse bir maç daha yapacak enerjisi vardı.Khabibin kardiyosu çok iyi Conorunkisi de vasat olunca ve ilk 2 roundda bayağı yerde yumruklar yiyip yoruldukdan sonra Conor,çok önemli oldu bu kardiyo meselesi maçda.Conor tabi ki kardiyoyu çok çalışmış ve game planında enerjisini saklamak üzerine kurmuş ama dediğim gibi Khabib game planını dikte edince Conor istediği şekilde harcayamadı enerjisini.Ayrıca maçdan daha 10 gün önce basın toplantılarında içki içiyordu Conor.Bununda az çok etkisi vardır.

Edit: Bide ikinci maç falan olabilir diyorlarmış.Ben pek ihtimal vermiyorum.İlk sebebi Khabib bayağı domine ederek kazandı maçı yani 10 maç yapsalar belki 2 tanesini Conor alır.Conorun şu saatten sonra Khabibin güreşini durdurması çok zor.Adam full 2  sene boyunca güreş antrenmanı yapacak değil sonuçda.Bunu seyircilerde gördü dün.O yüzden bu ikilinin maçında hype olmaz ilk maçtaki gibi.Ayrıca Khabibin maçdan sonra çıkardığı olayıda hesaba katarsan böyle bir karşılaşmanın rövanşı olmaz dedirttiriyor.

u235 tarafından 07/Eki/18 21:43 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 11664 Toplam Mesaj: 112
conor