The Man In High Castle - Tavsiye Ediyorum
-
adama yazılım grubu açtı diye ban attınız
grubu kapadı hala banı açmadınız
admin ve şeyh gruba katıldı komikmiş gibi muhabbet grup güzel ama banı da atarız dediniz.
böyle insanlar yüzünden bu kafa yüzünden bu ülkede hiç birşey gelişmiyor
insanların adam gibi muhabbet edebildiği telegram grubundan korkan tahribat bu hiç yakışmadı
-
PanxeR bunu yazdı
adama yazılım grubu açtı diye ban attınız
grubu kapadı hala banı açmadınız
admin ve şeyh gruba katıldı komikmiş gibi muhabbet grup güzel ama banı da atarız dediniz.
böyle insanlar yüzünden bu kafa yüzünden bu ülkede hiç birşey gelişmiyor
insanların adam gibi muhabbet edebildiği telegram grubundan korkan tahribat bu hiç yakışmadı
valla tarığın banı görünce bende çok merak ettim sonra grup muhabbetlerini gördüm zamanında bende ab yemiştim grup mevzusu yüzünden tbt gruba karşı aga tbt ismiyle müridiyle kendi platformu dışında grup istemiyor gang bang tbt üzerinde olsun istiyor sadece o yüzden bişeyde diyemiyorsun.
diziye çizik attım peder beyle akşamları sahur öncesi izleriz konu güzele benziyor
-
ab banı yemeyen mı var aramızda :D eskı uyelerden
-
DaSpOnGe bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Adama, Yazılım Grubu açtı diye ,ban attınız
Grubu kapad ı, Hala banı açmadınız
Admin ve Şeyh gruba katıldı, komikmiş gibi muhabbet grup: " güzel ama banı da atarız. " dediniz.
Böyle İnsanlar yüzünden, bu Kafa yüzünden , bu ülkede hiç birşey gelişmiyor
insanların adam gibi muhabbet edebildiği telegram grubundan korkan tahribat. bu ,hiç yakışmadı
valla Tarık`ın banı görünce, bende çok merak ettim. Sonra grup muhabbetlerini gördüm, zamanında ben de ab yemiştim grup mevzusu yüzünden. Tbt, gruba karşı aga. tbt ismiyle, müridiyle, kendi platformu dışında, grup istemiyor. Gang Bang, tbt üzerinde olsun istiyor sadece. o yüzden bişeyde diyemiyorsun.
diziye çizik attım. peder beyle akşamları, sahur öncesi izleriz. konu güzele benziyor
@PanXer `e , Tamamen katılıyorum.
Admin ve Şeyh`in tutumu , aynen böyle (^^D) :
Gang Bang , burada da dönünce, kuralların dışında İstisna uygulanıp, AB atıldığı olmuyor mu. Örneği yok mu.
İnsanı, Yazılım bilgisine dayanarak tutmak lazım ( Evet, sadece 1 istisnası var, kurallarda. O da çok aşikar.)
Bence, Sitenin K.....su ve İdareci`sinden Ziyade , Katılımcı Üyelerinin DAHA büyük önemi var, ve olmalı DA. ^^D`)
Yoksa, olMAmalı mı?
RitmFarbRacourci tarafından 28/May/18 09:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben bilişimden çokda anlamayan biri olarak, forumda bilişimci arkadaşlara pozitif ayrımcılık uygulanmasından yanayım..
-
teşekkürler bir bakayım
-
aynı konda geçen bir film vardı fakat avrupada geçiyordu belki almanyada hatırlayan varsa link atarsa sevinirim
-
siz birde counterpart ı izleyin
-
sağlama benziyor hastasıyım böyle işlerin.
-
feci.