Tikkylere Hucüüüümmmm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    http://www.clubtikky.com/  a.k.MUN EZİKLERİ ŞİMDİDE UTANMADAN BÖYLE Bİ SİTE AÇMIŞLAR SİTEYE ÜYE OLUP MİLLETE KÜFÜR EDİCEKTİM FAKAT ÜYELİKLER DAVETİYEYLE OLUYOMUŞ ÜYE OLANLARIN USER VE ŞİFRELERİNİ ALABİLİRSENİZ GİRİP KÜFÜRÜ BASALIM ŞU EZİKLERE!!!!!!!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

la manyak tıkky dusmanı tıkkyler olmasa dusun bız kımı kotuleyıp keyıf bulucaz...bırakın nesıllerını tuketmeyın...: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gercı ab ye gırınce a.q umun ıpnelerı ne sıttım sene bısey yapamıcaz. bı de orası var

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    yalandunya bunu yazdı:

la manyak tıkky dusmanı tıkkyler olmasa dusun bız kımı kotuleyıp keyıf bulucaz...bırakın nesıllerını tuketmeyın...: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gercı ab ye gırınce a.q umun ıpnelerı ne sıttım sene bısey yapamıcaz. bı de orası var

katılıyorum kardeşim    ama şu siteye bi dokunmak lazım :))))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bır baslıkta kızın bırı sıtede kac kız var acaba dıye sormustu

Rene de;

su kadar erkek

su kadar kız

su kadar da top var demıstı

kesın o topların arasında bır tane tıkky de vardır.ıste o tıkkylerden bırı sıtedekı tıkky arkadasından davet alsın bıze yollasın.mesaj yazma ıznı olurda sıte ayakta mı kalr dalınnnnnnnnnnnnnn.ıs bızım yerlı tıkkylerde bıtıyor tabı(!)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    Zuahahahha sende haklısın kardeşim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    her hayvanat bahçesine koymak lazım bitane bunlardan:) tikky kafesleri yapcan,ordan gelenlere eller havaya dans etcek,fındık fıstık atcan:))

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bugün saat 13:00 civarında şimşekler grubundan arkadaşlarla buluştuk Adana Demirspor için......Adana Gazipaşa(tikky cenneti)...caddesinden geçip stada doğru gidecektik..bitane tikky gördük çok sivri bir tipti...gözüne rumel falanda çekmişti :))...bizim bi eleman "ulan erkekliğinden utan" dedi...diğeride "baban kimbilir ne sevinmiştir oğlum oldu diye" dedi...çocuk "siazane"(sizene diyecek)...dedi..sonra yanına 3 tikky daha yanaştı "ne var baeylear(beyler)" dedi..sonra ortalık bir kızıştı birbirimize girdik bu tikkyler fıs bi güzel dövdük...diğer tikkyler ortamdan aktılar hemen korkudan..o arada yunuslar geldi...ekip çağırdılar bizi göz altına aldılar 6 kişiyiz :))...tikkylerin babalar zengin tabi emniyet yükleniyoruz bize..neyse sonra komiser babacan adam çıktı iyi etmişsiniz dedi bizi gece 1 de serbest bıraktı sağolsun ekip arabasıyla evimize kadar getirdi...bugünde böyle geçti bakim yarın neler olacak :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

puhahahahahahahahaah

siazane bu lafa oldummmm:)))))))))))))))))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    şimdi mardin anadolu öğretmenden basket oynamak için bizim okula gelen bir takım tikky arkadaşımız gelmiş. biz de anadolu çocuuğuyuz aol de kileri pek sevmeyiz bi de kız var yanlarında kısa sarışın bişey mavi gözlü ama tam tikky böyle yayvan bir türkçe 6600 dan daha üstün bi telefon hiphap mıdır nedir o tür elbise irenç espriler felan neyse erkekleri yendik baskette kızın önünde rezil olup gittiler kavga çıkarmaya kalktık sebep bulamadık a.q. adamlar cevap vermiyor :D kıza sataştım dövemezsinde şimdi kızı karı dövdü derler en sonunda gel baskette kapışalım dedim açık farkla geçirdim ablanıza :D meydan okuyodu balkonuma bakarak bana ama sora bahçede ne kadar tikky varsa rezil ü rüsva edip süpürdük!

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hoca o kadar ii bilirimki kavga çıkarmak için elinden geleni yaparsın laf atarsın omuz atarsın bilmemne 1 tanneside çıkıp bir laf etmez tabi durduk yere dövmekte olmaz...Çok kötü bir durumdur içinde kalır vs.
    tikkyler ibnedir hocalar tip tip tikky wardır.

Genellemeye indirirsek ben bu konuda tez bile yazarım da:) işte salla demez bu puştlar için:)

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hollow
    hollow's avatar
    Erkek
    tikky@ttnet.net.tr  al et kufur mailleri hoja

-_-HoLLoW-_-
Toplam Hit: 3572 Toplam Mesaj: 14