TOKİ Başvuruları Başladı (100 Bin Sosyal Konut Projesi İçin Başvuru Şartları)
-
mkyb bunu yazdı
En olmadı başka bankadan uygun fiyatlı kredi çekip Toki'nin parasını peşin veririz. Hem parayı toplu verince indirimde yapıyorlar diye biliyorum.
Öyle bir şey var mı yav :D varsa dirket çat peşin vereyim. Bu konuda sormuştum peşin verebiliyor muyuz diye ama yok demişti birileri hatırlamıyorum şuan.
-
MhmdAlmz bunu yazdımkyb bunu yazdı
En olmadı başka bankadan uygun fiyatlı kredi çekip Toki'nin parasını peşin veririz. Hem parayı toplu verince indirimde yapıyorlar diye biliyorum.
Öyle bir şey var mı yav :D varsa dirket çat peşin vereyim. Bu konuda sormuştum peşin verebiliyor muyuz diye ama yok demişti birileri hatırlamıyorum şuan.
Duruma göre oluyor sanırım. Mesela fakirler için yapılan tokilerde değil daire parasını apartman parasını verip ırmarlıcam desen yine kabul olmuyor ama normal farklı şartlardakinde olabilir belki bilemeycem.
-
-
ilteris bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdımkyb bunu yazdı
Duruma göre oluyor sanırım. Mesela fakirler için yapılan tokilerde değil daire parasını apartman parasını verip ırmarlıcam desen yine kabul olmuyor ama normal farklı şartlardakinde olabilir belki bilemeycem.
Ne alaka hocam. Fakire faiz vermesin ödeyemeyeceğini düşünüyorsa.
-
erdem358 bunu yazdımicropin bunu yazdı
Tuzla için kura sonuçlanmış. Bana nasıl olduysa çıkmış.
Bu projede Ziraat Bankası yıllık %4.5'tan kredi verecekti. Ancak proje açıklandığı tarihten beri faizler iyice düştü. Amerika 0'a indirdi, neredeyse parasını tutandan para talep edecek. Şu durumda insanları almaya ikna edebilmek için 4.5'luk oranı %2'ye falan çekmeleri gerekiyor. İnsanlar neden TOKİ'nin binalarını alsın ki, aynı fiyata istediği semtte almak varken.
Hiç umudum yoktu ama 3+1 de bana çıktı
Vayy...
Hadi hayirli olmasi dilegiyle.
-
Pisibaliqi bunu yazdı
Arnavutköy 3+1 çekilmedimi?
-
Bu arada peşinat 20.000 liradan 10.000 liraya çekildi bugünkü RTE açıklamasıyla.
-
HoLyCat bunu yazdıPisibaliqi bunu yazdı
Arnavutköy 3+1 çekilmedimi?
Yarın hocam
-
Hangi kura ne zaman yazmıyor sitede
-
PanxeR bunu yazdı
Hangi kura ne zaman yazmıyor sitede
Cuma Başakşehir.