Tolstoy"Un Yasaklanan Kitabı "Muhammet"
-
"Bunu söylemek ne kadar tuhaf olsa da benim için Muhammedilik, Haça tapmaktan (Hıristiyanlık'tan) mukayese edilemeycek kadar yükseklikte duruyor. Eğer insan, seçme hakkına sahip olsaydı, aklı başında olan her bir insan, şüphe ve tereddüt etmeden Muhammed'in dediği gibi; tek Allah'ın ve onun Peygamberini kabul ederdi..."
Tolstoy 1828-1910
Ünlü Rus yazarı L.N.Tolstoy 1908 yılında Abdullah El-Sühreverdi'nin Hindistan'da basılmış "Hz.Muhammed'in Hadisleri" kitabını okumuştur.
Okuduğu hadislerden bir risale (kitapçık) tertip etmiş,bunu Rusya'nın posrednik' adlı yayınevinde bastırmıştır. Buyurun ilk okuyanlardan biri de siz olun.
http://rapidshare.de/files/6781106/Hz._Muhammed_-_Tolstoy.rar.html -
Ya abi kimse cevap yazmıyor.Hoşunuza mı gitmedi.Bu kitabı ne zorlukla buldum.Neyse ben anlayacağım anladım
-
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM!
İNDİRDİM AKŞAMA OKUMAYA BAŞLIYCAM!
-
kitap okuyan birisi degilim, amma sana bu kitap icin ne kadar teshekkur etsem az.. tam bana gerekli anda yolladin, Allah razi olsun! teshekkur bi daha
-
Aklımdan asla öyle birşey geçmedi.Form üyeleri ile birşey paylaştım ve cevap gelmeyince üzüldüm.Sadece bu olayı bu şekilde anlayacağınızı düşünmemiştim.Ayrıca elimde metal fırtına 1 - 2 , Çılgın Türkler, Atatürk'ün Nutku da var.İsteyen olursa hemen yayınlarım
-
Cok Guzel Ve Bir o kadarda Yararli Bişey Elde Etmişsin Cok TesekkurLer Herkes Adına..
Ama Oyle Dusunmen YanLis:) Herkes Goruyor Sonucta Bu Topici İndirip Okuyan Yada Okuyacak OLan KişiLer Bence KesinlikLe Vardir.Yazı Yazmak Pekte Onemli OLmasa diye Dusunuyorum..
-
Kusura bakmayın,biraz sinirlendim,anlayış gösterirsiniz inşallah. İyi okumalar.Kitap pdf formatondaydı yanılmıyorsam
-
zumsuk bunu yazdı:
ertan bunu yazdı:
Ya abi kimse cevap yazmıyor.Hoşunuza mı gitmedi.Bu kitabı ne zorlukla buldum.Neyse ben anlayacağım anladım
Ne anladın burası hristiyan site yada dinsiz diye bir görüşmü edidin.Eğer burası dinciliği ön planda tutup savunarak insanları kandırsa bu kadar samimmi üyleri olmazdı.Dinle hack bağdaşmaz yanyana tutulamaz eğer böyle olursa o kişi ya hacker değildir yada müslüman değildir.Ancak %100 sahtekardır.
sumsuh yazmayan yazmaz ama sende yorum yapma
-
allah razı olsun guzel olmuş.ben bu kıtabı kilerde kitaplık rafında gormustum am a simdi ise bilgisayarda. allah razı olsun.......
-
ellerine saglik bunu indirmek lazim mutlaka...
-
Muhammet bilmediğimiz birisimi sanki siz tolstoyu bırakın da kendi diyanetiniz yayınladığı muhammetin hayatını anlatan kitaplar okuyunda görün....