Tor Browser Password
-
makineme tor programini kurdum
benden sifre istiyor
bilenler yazabilirmi acaba
-
Boş bırak giriş de
-
Peroksit bunu yazdı
Boş bırak giriş de
nasil ve nereyi bos birakayim
biraz detay lutfen
-
hydra1 bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
Boş bırak giriş de
biraz detay lutfen
Herhangi bir şifre girmeden direk giriş yap diyorum hocam kutuya birşey yazma ok de
-
toru kapat yeniden aç ama kapandığına emin ol görev yöneticisinden bak
-
rebellisch bunu yazdı
toru kapat yeniden aç ama kapandığına emin ol görev yöneticisinden bak
ok halloldu
sagolasin
-
Peroksit bunu yazdıhydra1 bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
Boş bırak giriş de
biraz detay lutfen
Herhangi bir şifre girmeden direk giriş yap diyorum hocam kutuya birşey yazma ok de
tamamdir
halloldu
sagolasin
-
arkadaşlar sadece tor kullanarak internet ortamında her haltı yesek sıkıntı olurmu ?
yoksa tamamen gizlenmek ve güvenli olması için ek yöntemlerede ihtiyacımız olacakmı ?
zalimadam tarafından 04/Ağu/12 23:48 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam bunu yazdı
arkadaşlar sadece tor kullanarak internet ortamında her haltı yesek sıkıntı olurmu ?
yoksa tamamen gizlenmek ve güvenli olması için ek yöntemlerede ihtiyacımız olacakmı ?
bende bunu merak ediyorum, tor ne kadar güvenli, bir arkadaş tor + vpn demiş bir konuda vpn siz olunca güvensiz mi oluyor
-
zalimadam bunu yazdı
Eskiden tor güvenliydi, en son almanya da bir baskın olmuştu. Sunucuların hiç log tutmadıklarını görüp bir şey yapamamışlardı. Yanlış hatırlamıyorsam o zamandan sonra log olayında bir değişiklik olmuştu.
Adamlar kendi sitelerinde zaten söylemişler tor tam gizliliği sağlamaz diye, g.tü sağlama almakta fayda var.
İnternet ortamında yapılan her işin istense takip edilebileceğini düşünüyorum. -
rebellisch bunu yazdızalimadam bunu yazdı
bende bunu merak ediyorum, tor ne kadar güvenli, bir arkadaş tor + vpn demiş bir konuda vpn siz olunca güvensiz mi oluyor
Ben dedim vpn + tor u şimdi sadece tor ilede yapsan güvenli olur hiç olmadı seni bulmaları çok uzun sürer vpn'yide katarsan log tutmayan çok büyük bir güvenlik olmuş olur kolay kolay bulamazlar yani ondan dedim