Torch Browser - Akıllı Web Tarayıcısı
-
Torch Browser gezdiğiniz web sayfaları üzerinde oynatılan video veya çalınan müzikleri anlık olarak bilgisayarınıza indirmenize olanak veren ve aynı zamanda torrent dosyalarını indirebilmeniz için entegre bir torrent indirme programını içerisinde barındıran akıllı bir web tarayıcısıdır.
Google Chrome ve Yandex Browser'da olduğu gibi Chromium altyapısıyla güçlendirilmiş olan Torch Browser aynı zamanda şık, sade ve kullanışlı arayüzüyle de dikkat çekmekte.
Torch Browser üzerinde dikkat çeken başka bir özellikte hangi web sayfasını geziyor olursanız olun, üst menüsünde bulunan share (paylaş) butonu yardımıyla beğendiğiniz sayfaları Facebook veya Twitter üzerinden arkadaşlarınızla kolayca paylaşabileceksiniz.
Aynı zamanda Torch Browser ile yer imlerinizi de güvenli bir şekilde kaydederek güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.
Programın içerisinde yine entegre olarak gelen güvenlik paketi sayesinde internet üzerinde güvenle ve özgürce dolaşabilirsiniz.
Şu an kullandığınız tarayıcıya bir alternatif arayışı içerisinde olmasanız dahi Chromium altyapısına sahip bu gelişmiş ve akıllı web tarayıcısı Torch Browser'ı mutlaka denemelisiniz
http://www.youtube.com/watch?v=tEO8FJno1Fc
-
amk açık kaynaktan yararlanıp, linux sürümünü çıkartmamak yada en son çıkartmak nasıl bir hastalıktır yahu ...
Ayro tarafından 17/Ara/12 13:27 tarihinde düzenlenmiştir -
beğendim ben. denemeye değer.
-
torrent olayı hoşuma gitti denemek lazım
-
Maxthon daha işe yarar gibi geldi...
-
işe yarar kardeşim eline sağlık
-
aliyk bunu yazdı
Torch Browser gezdiğiniz web sayfaları üzerinde oynatılan video veya çalınan müzikleri anlık olarak bilgisayarınıza indirmenize olanak veren ve aynı zamanda torrent dosyalarını indirebilmeniz için entegre bir torrent indirme programını içerisinde barındıran akıllı bir web tarayıcısıdır.
opera yapıyor aga bunları zaten :|
wert tarafından 17/Ara/12 17:26 tarihinde düzenlenmiştir -
hasta mı lan bunlar önce linux çıkartmaları gerekmiyo mu yoksa var da ben mi göremedim :/
-
videonun hatrına deneyesim geldi...
-
ohhhhhh. bana böyle şeylerle gelin, yeni yeni yeni
aynı bokun mavisi de olsa denerim
tşkler
-
wert bunu yazdıaliyk bunu yazdı
opera yapıyor aga bunları zaten :|
Millet operayi bilse cogu seyi operadan alindigini bilir baska seylere gerek duymaz, yok torrent yok sarki indirme diye buyutulcek bisey yok :)