Torrentleech Üyelikleri Açtı.
-
irc.torrentleech.org:7011 kanal #invites
Direk dıqla: irc://irc.torrentleech.org:7011/tlinvites
Mirc kullanıyorsan direkt oraya gidersiniz zaten. Irc de yazan şeyi okuyun. 2-3 basit şey soracaklarmış. Ben üye olduğum için bakmadım neler sorduğuna.
Kaynak:
http://www.torrentleech.org/
http://twitter.com/torrentleech
Lan çok şanlısınız ha. Yoksa nerden habarınız olacak
-
vala böle athırsızı sitelerle uğraşmıyorum hiç..
www.torrent-finder.com aradığım herboku binlerce torrent sitesinde arayarak önüme getiriyor. Ne üyelik derdi var ne raito derdi ne seed ne bişi
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
www.torrent-finder.com aradığım herboku binlerce torrent sitesinde arayarak önüme getiriyor. Ne üyelik derdi var ne raito derdi ne seed ne bişi
-----------------------------Bir gün torrentleech üyesi olursan bu söylediklerini yerden toplayıp yersin.
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------torrentleech gibi bir siteye takılsaydın,böyle heryerden maymunu tokatla,armutu topla siteleriyle uğraşmazdın hoca :))
tl rulz. üstüne tanımam ! ! -
Farkı nedir bu Torrentleech in bende zamundaya üyeyim Ama bunun farkı nedir anlamadım ve sanırım buraya üyelik kapanmıs ... bulamadım
-
Nurky bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------torrentleech gibi bir siteye takılsaydın,böyle heryerden maymunu tokatla,armutu topla siteleriyle uğraşmazdın hoca :))
tl rulz. üstüne tanımam ! !
-----------------------------Maymunu tokatla armutu topla dalgalarından abblock ile kurtuluon bu bir sorun değil.. Ayrıca raito dalgaları ile uğraşmak tilt ediyor beni..
sadece görüş belirttim..
-
Biz sana bir de sadece tl den bahsettik. Bunun scc si, gft si, ptn si, ftn si, swebits, t-d si, nordic-t si, scene-hd si var. Onlardan bahsetmiyoruz bile.
-
ozaman üye olalım bu kadar savunmaya üye olunmazsa aip olur :D
-
to get invited please answer honestely the following questions:
a) Do you know what torrent is and how to use them well?
b) Where you heard about us?
c) Where are you from?
d) Are you a part of any other tracker site, if yes, which one?
After you answered all questions please state your email, Thank you
sorular bunlar
teşekkürler bu arada almış oldum sonunda :D -
2 tane aldım :D
Ne olur ne olmaz diye 4-5 arkadaşa da aldırttım :D
-
banada bi yardımcı olun yaws. ingilizcemiz yok.. biri alıversin bana:) bi zahmet..