Toshiba Laptop Garantisi (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Bildigim Kadarıyla Aynı Hatayi 3 Kez Verirse Degişim Hakkı Doguyor Eger Senin Düşürup Kırdıgın Yerden Sorun Hata Yoksa Başka Yerlerde Varsa Saglıklı Kullanamıyorsan Degişim Hakkı Dogar Pc yi 4 Kere Servise Verdin 4 Ay Ader Garantisi Süresi 4 Ay Uzara 2 Yil ise 2 Yil 4 ay Olur Serviste Geçeni Garanti Ayi içinde Geçmiyor Biraz Mucadele Edersen Heyetten Olumlu Rapor Alırsın Ürünü Saglıklı Kullanmak Şarti ile Satıyorlar Kullanıcıdan Dogan Sorunlar Zaten Belli Olur
    Üründen Dogan Hatalarda Belli Olur Heyete iyice Anlatırsan Anladigini Belli Ederek Söylersen Açıklarsan Seni Kekleyemezler Bilmedigini Bilirlerse Ugraşmak istemezler Seni Savarlar Başından..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaymakamlılardaki tüketici hakem heyetine başvur, orada bi dilekçeyle derdini anlat, 6 ay içinde paranı alırsın.

Not: başvuru ücretsiz, belki maddi imkansızlıktan posta masraflarını isteyebilirler.

Edit: Hocam senin derdin çatlak değilki, çatlak gerekçesiyle başvurmuyorsun değiştirin diye, harddiskte vs.de sorun olduğu için başvuruyorsun, götünden element uydurmasınlar.

jack daniels 160 yaşında
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    pc_worm hocam sana bişe sorayım aynı olaya benzer bir olay benımde karsıma geldı aynı firma aynı bilgisayar ben yolladım sorunları soledım e -sata girisinde sorun var hatalı kullanım dıyıp garantı kapsamı dısana cıkarttılar ole olunca bende actım pc mı temzıldım kendım sımdı klavyesınde sorun var bende basvursam bı sonuc elde edebilirmiyim . acmamın nedeni performans kaybı yaşamamdı

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Allah belasını versin bu toshibanın benimde başıma böyle bi olay geldi. 

bkz.http://www.tahribat.com/Forum-Laptop-Ekrani-Catladi-134424/

Zehirrr . . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

teknosada laptop satısı yapmış birisi olarak diyorumki toshiba almayyııınnnnnn

az ve öz dedim açıklama yaptırtmayın bana :)

mesela hp alın gavur amı gibi yansada (öncedendi)

mesela asus alın menteseleri kırılsada ( öncedendi)

mesela dell alın hdd sinden ses gelsede şimdiki durum yeni aldığım bilgisayarım :D

samsung konusunda su an bişi demicem du bakalım ( gerçi senelerdir pc parçası üretiyor hatta ati kartların ramlerini bile üretiyor yani pc dünyasına yabancı değil ama su an onun hakkında bişi demicem gerçi satısdan sonra geri geleni az olurdu samsungun )

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

DestinatioN ben ne yapmalıyım bide onu söylesen :)             

Zehirrr . . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

senin yapacagın bişey yok artık onlar hasarlı parcanın parasını istiyor hesapta kullanıcı hatasını alıp diğer sorunlar için ücret istemicekler ama sadece seni vazgecirmek icindir bu başka yerde yaptırsan cerceveyi kabul etmezler keşke servise vermden önce sen cıkma felan bulup taksaydın

edit : istersen 300 deilde biraz daha fazla verip daha üst model alabilirmisin die bi ara en kötü 500 liraya yenilersin pc yi

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

ben daha vermedim servise :( para isterler diye :D

Zehirrr . . .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

csr288 bunu yazdı:
    -----------------------------
    pc_worm hocam sana bişe sorayım aynı olaya benzer bir olay benımde karsıma geldı aynı firma aynı bilgisayar ben yolladım sorunları soledım e -sata girisinde sorun var hatalı kullanım dıyıp garantı kapsamı dısana cıkarttılar ole olunca bende actım pc mı temzıldım kendım sımdı klavyesınde sorun var bende basvursam bı sonuc elde edebilirmiyim . acmamın nedeni performans kaybı yaşamamdı
    -----------------------------

Hocam keşke açmadan önce başvursaydın ama bunun kararını verecek olan tüketici hakem heyeti başvurarak şansını deneyebilirsin. Ama sana umut olacak bi bilgi vereyim, şuana kadar 2 tane firmadan paramı geri aldım. Olay şu şekilde işliyor, sen gidip tüketici hakem heyetine başvurunu yapıyorsun, onlar karşı tarafa iadeli taahhütlü postayla durumu iletiyor ve cevap dilekçesi yazmalarını istiyor, benim iki olayımdada cevap yazısı gelmedi. Cevap yazısı gelmeyince, (sanırım) ceza hukuğunda karşı taraf kendisine yöneltilen suçlamaya cevap vermediği için, kabul etmiş sayılıyor ve tüketici hakem heyeti lehine karar çıkartır. Ben paramı paramı 6 ay gibi bir sürede geri aldım, süreç biraz uzun ama kaybedecek birşeyiniz yok, sadece bir dilekçe.

jack daniels 160 yaşında
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

sahibinden felan bak lcd cıtasına onlar zaten cıtcıtlı ince bi bıcakla acarsın dikkat et ben bi tane sökerken kırdım :D 

sonra diğerini takarsın ama bu söylediklerim sadece öndeki cıta için gecerli ekran ve arka kasa kırıksa 300 lira ver daha iyi :D

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 3530 Toplam Mesaj: 31