Touchpad Armutla Çalışıyo, Ama Nasıl?
-
selam beyler
azönce armutu ağzımla tutuyodum yemeden önce 1-2 cümle yazayım dedim touchpade düştü yazdığım şeyi seçti sildim yanlışlıkla falan, neyse şimdi deniyorum normal cisimlerle çalışmayan touchpad armutla çalışıyo
mandalina, elma ve kivi, patates denedim tık yok ama armutla çalışıyo deli oldum amnk.iletkenlik falan diycem armutu küçük yastıkla tuttum elimi değdirmedim öyle şey yaptım yine çalıştırıyo touch padi, bu armutu özel yapan nedir ya?
-
Hocam varsa baska bi armutla denermisin
-
swordfish bunu yazdı
Hocam varsa baska bi armutla denermisin
hocu ona baktım son armut, çıkıp başka armut almaya çalışıcam açık yer bulursam, evinde armut ve laptop olan deneyebilirmi acaba :D
-
olur olur hocam, normalde s3'ün eldiven içinden çalışmaması lazım, doktor eldiveni gibi eldivenle geçen kullandım...
-
La canım armut çekti,ağzım sulandı ya laaa..
-
üzümle denedim hareket ediyor :D
-
Kardeş o basit bir olay eğer touchpad e temas eden şey parmağa yakın bir pürüzsüzlüğe sahipse çalışır kivi tüylü mandalina pürüzlü ama elme yada salatalık vb birşeylerlede denersen muhtemelen yine çalışacaktır.
-
R3D bunu yazdı
Kardeş o basit bir olay eğer touchpad e temas eden şey parmağa yakın bir pürüzsüzlüğe sahipse çalışır kivi tüylü mandalina pürüzlü ama elme yada salatalık vb birşeylerlede denersen muhtemelen yine çalışacaktır.
bu touchpadler statik elektrikle çalışmıyomu yav? armutta statik elektrikmi var? s3 ün ekranı eldivenden geçen statik elektrikle çalışır belki onu anlarım, ben armuta dokunurken çalışsa onuda anlarımda armutun tek başına touchpadi şaapması çok ilgimi çekti dışarı çıktım yakında bi yerde armut bulamadım yarın deniycem nasipse :D sonuçları yazarım
-
renegadealien bunu yazdı
olur olur hocam, normalde s3'ün eldiven içinden çalışmaması lazım, doktor eldiveni gibi eldivenle geçen kullandım...
bahçe işi yaparken, poşet eldiven üzerine ameliyat eldiveni takarak dalıyorum toprağa.. telefon öterse vs gayet çalışıyo eldivenlerden incede olsa :)
şu an ; tuvalet kağıdı ve atletle denedim onlarlada çalışıyo parmağın içindeyken :) -
normal. neticede kapasitif dokunmatigin elektriksel alanini bozacak herhangi bir nesne ile calisir
-
armut yok. leblebi denedim olmadı. battaniye sürdüm olmadı. ceketi kıpraştırdım olmadı.
elimin tersiyle denedşm, tam bileğimle denedim olmadı ama burnumla oluyo =)