folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Touchpad Armutla Çalışıyo, Ama Nasıl?

Touchpad Armutla Çalışıyo, Ama Nasıl?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

selam beyler

azönce armutu ağzımla tutuyodum yemeden önce 1-2 cümle yazayım dedim touchpade düştü yazdığım şeyi seçti sildim yanlışlıkla falan, neyse şimdi deniyorum normal cisimlerle çalışmayan touchpad armutla çalışıyo

mandalina, elma ve kivi, patates denedim tık yok ama armutla çalışıyo deli oldum amnk.iletkenlik falan diycem armutu küçük yastıkla tuttum elimi değdirmedim öyle şey yaptım yine çalıştırıyo touch padi, bu armutu özel yapan nedir ya?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Hocam varsa baska bi armutla denermisin

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Hocam varsa baska bi armutla denermisin

hocu ona baktım son armut, çıkıp başka armut almaya çalışıcam açık yer bulursam, evinde armut ve laptop olan deneyebilirmi acaba :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

olur olur hocam, normalde s3'ün eldiven içinden çalışmaması lazım, doktor eldiveni gibi eldivenle geçen kullandım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

La canım armut çekti,ağzım sulandı ya laaa..

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

üzümle denedim hareket ediyor :D

der die das
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Kardeş o basit bir olay eğer touchpad e temas eden şey parmağa yakın bir pürüzsüzlüğe sahipse çalışır kivi tüylü mandalina pürüzlü ama elme yada salatalık vb birşeylerlede denersen muhtemelen yine çalışacaktır.

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    R3D bunu yazdı

Kardeş o basit bir olay eğer touchpad e temas eden şey parmağa yakın bir pürüzsüzlüğe sahipse çalışır kivi tüylü mandalina pürüzlü ama elme yada salatalık vb birşeylerlede denersen muhtemelen yine çalışacaktır.

bu touchpadler statik elektrikle çalışmıyomu yav? armutta statik elektrikmi var? s3 ün ekranı eldivenden geçen statik elektrikle çalışır belki onu anlarım, ben armuta dokunurken çalışsa onuda anlarımda armutun tek başına touchpadi şaapması çok ilgimi çekti dışarı çıktım yakında bi yerde armut bulamadım yarın deniycem nasipse :D sonuçları yazarım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

olur olur hocam, normalde s3'ün eldiven içinden çalışmaması lazım, doktor eldiveni gibi eldivenle geçen kullandım...

bahçe işi yaparken, poşet eldiven üzerine ameliyat eldiveni takarak dalıyorum toprağa.. telefon öterse vs gayet çalışıyo eldivenlerden incede olsa :)

şu an ; tuvalet kağıdı ve atletle denedim onlarlada çalışıyo parmağın içindeyken :)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    normal. neticede kapasitif dokunmatigin elektriksel alanini bozacak herhangi bir nesne ile calisir

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

armut yok. leblebi denedim olmadı. battaniye sürdüm olmadı. ceketi kıpraştırdım olmadı.

elimin tersiyle denedşm, tam bileğimle denedim olmadı ama burnumla oluyo =)

Toplam Hit: 3156 Toplam Mesaj: 39