Touchpad Saçmalıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

amperin yüksek olması iyidir zararı olmaz ama toucpaddaki atlamalar aperden değil adaptör içinde olması gereken bir direncin olmamasından kaynaklanıyor.

sword, hacı +1 yazmak isterdim ama yasak.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

swordfish, msi cx640dx laptopum var, sentelic touychpadi var, sürekli sapıtıyor, aynı modeli kullanan herkeste var bu sorun. garantiye söyledim ama yine aynı format atıp vermişler. sesten de cızırtı yapıyor hafifi. iyice elektrik kaçağından şüphelenmeye başladım.

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

sadece elektrik kaçağından şüphelenme. kullandığın prizinde toprak yeterliliğinden şüphelen hacı. ondanda yapar.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

valla bendede var bu benim hpde. adaptorden olacagini miksen aklima gelmezdi.

adaptorden cikan kablo biraz mikildi teller falan cikti bende bildigin bantla sardim biraktim, 

laptop calisiyo ama touchpad zip zip zip sinir ediyor. ne yapayim? illa yeni adaptormu almam lazim.

kablodan fiskiran telleri guzelce bi toplayip tekrar bantlasam duzelme ihtimali varmi? orjinal adaptor hic degismedim kendisini...

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cronos
    Cronos's avatar
    Erkek

şans diye buna derim 2dür bndede aynı sorun vardı.Burda gördüğüm iyi oldu.herif ojinal adaptör diye sağlam para aldı yrn yapışıyorum herife.....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

garga bunu yazdı:

adaptorden cikan kablo biraz mikildi teller falan cikti bende bildigin bantla sardim biraktim, 

laptop calisiyo ama touchpad zip zip zip sinir ediyor. ne yapayim? illa yeni adaptormu almam lazim.

kablodan fiskiran telleri guzelce bi toplayip tekrar bantlasam duzelme ihtimali varmi? orjinal adaptor hic degismedim kendisini...

izmirdeysen yarım saate hallederiz. sadece adaptörü açıp, kablonun yıpranan kısmını kesip tekrar yerine lehimlemek gerekiyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

garga bunu yazdı:

crimeangel dediği gibi yapabilirsin.

Yada yenisini alabilirsin.

http://www.notebookadaptor.net

http://www.notebookuzman.com/notebook-adaptor/hp-notebook-adaptor/

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

yok bilgisayarım toshiba l300-11m şimdi ben ne yapmalıyım ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı:

yok bilgisayarım toshiba l300-11m şimdi ben ne yapmalıyım ?

Hocam adaptoru git degistir yada iade et sana yenisini verelim

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:

garga bunu yazdı:

izmirdeysen yarım saate hallederiz. sadece adaptörü açıp, kablonun yıpranan kısmını kesip tekrar yerine lehimlemek gerekiyor.

izmirde degilim hatta cehennemin debindeyim diyebiliz... bizim birader elektronik mezunu ona soyliyim yapsin anlar o heralde.

@swordfish saol alakan icin.

anca gidersin...
Toplam Hit: 3023 Toplam Mesaj: 22