Touchpad Saçmalıyor
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------amperin yüksek olması iyidir zararı olmaz ama toucpaddaki atlamalar aperden değil adaptör içinde olması gereken bir direncin olmamasından kaynaklanıyor.
-----------------------------sword, hacı +1 yazmak isterdim ama yasak.
-
swordfish, msi cx640dx laptopum var, sentelic touychpadi var, sürekli sapıtıyor, aynı modeli kullanan herkeste var bu sorun. garantiye söyledim ama yine aynı format atıp vermişler. sesten de cızırtı yapıyor hafifi. iyice elektrik kaçağından şüphelenmeye başladım.
-
sadece elektrik kaçağından şüphelenme. kullandığın prizinde toprak yeterliliğinden şüphelen hacı. ondanda yapar.
-
valla bendede var bu benim hpde. adaptorden olacagini miksen aklima gelmezdi.
adaptorden cikan kablo biraz mikildi teller falan cikti bende bildigin bantla sardim biraktim,
laptop calisiyo ama touchpad zip zip zip sinir ediyor. ne yapayim? illa yeni adaptormu almam lazim.
kablodan fiskiran telleri guzelce bi toplayip tekrar bantlasam duzelme ihtimali varmi? orjinal adaptor hic degismedim kendisini...
-
şans diye buna derim 2dür bndede aynı sorun vardı.Burda gördüğüm iyi oldu.herif ojinal adaptör diye sağlam para aldı yrn yapışıyorum herife.....
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------valla bendede var bu benim hpde. adaptorden olacagini miksen aklima gelmezdi.
adaptorden cikan kablo biraz mikildi teller falan cikti bende bildigin bantla sardim biraktim,
laptop calisiyo ama touchpad zip zip zip sinir ediyor. ne yapayim? illa yeni adaptormu almam lazim.
kablodan fiskiran telleri guzelce bi toplayip tekrar bantlasam duzelme ihtimali varmi? orjinal adaptor hic degismedim kendisini...
-----------------------------izmirdeysen yarım saate hallederiz. sadece adaptörü açıp, kablonun yıpranan kısmını kesip tekrar yerine lehimlemek gerekiyor.
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------valla bendede var bu benim hpde. adaptorden olacagini miksen aklima gelmezdi.
-----------------------------crimeangel dediği gibi yapabilirsin.
Yada yenisini alabilirsin.
http://www.notebookadaptor.net
http://www.notebookuzman.com/notebook-adaptor/hp-notebook-adaptor/
-
yok bilgisayarım toshiba l300-11m şimdi ben ne yapmalıyım ?
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------yok bilgisayarım toshiba l300-11m şimdi ben ne yapmalıyım ?
-----------------------------
Hocam adaptoru git degistir yada iade et sana yenisini verelim -
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------garga bunu yazdı:
-----------------------------izmirdeysen yarım saate hallederiz. sadece adaptörü açıp, kablonun yıpranan kısmını kesip tekrar yerine lehimlemek gerekiyor.
-----------------------------izmirde degilim hatta cehennemin debindeyim diyebiliz... bizim birader elektronik mezunu ona soyliyim yapsin anlar o heralde.
@swordfish saol alakan icin.