Trabzonluları Seviyorum Ya :)
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=73154034100&ref=nf
Videoda F tipi cezaevlerini protesto eden göstericileri Trabzon halkı bir güzel kötekliyor.Ulan keşke 3-5 ilin yerine 2 trabzon daha koyulabilseydi.Helal olsun.
-
Edit: Başlıkda trabzon yazdım ama karadenizin diğer şehirlerinde de böle insanlar cok var.Böle insanlar oldugu sürece bu ülkeyi değil pkksı,avrupası.Gökten ufolar inse bölemez :)
-
''kımısınz lan sız sizi yıldıran kım'' dıyo amcama helal olsun bee 8)
edit: off off adamları ne dovduler laee :D :D
-
Trabzonluları seviyordum ama seçimden sonra gözümden düştüler :)
edit: seçiyorlarsa indirmesinide bilirler :)
-
Olay yerinde olmak bambaşka bir şey olsa gerek. Tekrar izleyince tüylerim diken diken oldu.
2 bin - 3 bin kişi 30 dakikada oraya yığıldı. Kaçtıkları iş merkezini bastılar, polislerin bindirdikleri zırhlı araçların üstüne çıkarak aracı devirip, içinden bu itleri almaya çalıştılar.
İnsan değil, Trabzonluyuz :)
-
offff anam süper süper, abi trabzon insanı biraz farklıdır damarına dokundun mu çeker vurur valla, bu işlerde mantık beklemiceksin sadece damarına dokunma :D hele bi de milli değerlerse kimseyi tanımazlar, pontus rumcuları nasıl kovdularsa trabzondan, ülkeye karşı olan herkesi kovarlar valla :)
-
sağlamdır karadenizin adamı iyi bilirim.
-
Karadenizliyik halimiz bambaşka :E
-
tayadlıların dayak yediği video mu bu. İzleyemıyorum ben
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
Karadenizliyik halimiz bambaşka :E
-----------------------------hah şimdi oldu :)
-
imzamda da yazdıgım üzere örnek aldıgım ınsanların basında hatla en basında gelmektedır laz usaklarına hayranım bi laz kızıyla evlenmek ısterım