Trafik Çilesine Son Getirtecek Proje
-
-
Melyorlarca dolar
-
Olsun hocam ayakkabı kutusu yerine bunun için harcamak daha mantıklı :D
-
abi şu proje inan yıllardır var. bugün vestel genel müdürü de sunumunda kullandı bu projeyi, dünyanın en güçlü ekonomilerinden Çin bile henüz adım dahi atamadıysa bu projeye üzerinde daha fazla konuşmanın bi mantığı yok bence
-
son 1-2 haftada gündeme gelmiş çin hazırlıkları yapmış diye o yüzden bi güncelleyim dedim
-
Trafik bilgi sistemi bundan daha iyi,
-
videoyu izledim de bu sistem nasıl çalışıyor onu anlamadım saflıgım tuttu heralde. benim gördügüm hareketli bir yapı araçların üzerinden geçiyor : ) trafik sorunu nasıl çözüldü
-
adam bızım paramızla normal yl yapıyo senede 3 kere asfalt atıyor agzından dusumuyor mılyoncuları goturuyor. bunu yapsa gotumuzden donumuzu sıyırıp alır orispu cocu
-
zeitgeist bunu yazdı
videoyu izledim de bu sistem nasıl çalışıyor onu anlamadım saflıgım tuttu heralde. benim gördügüm hareketli bir yapı araçların üzerinden geçiyor : ) trafik sorunu nasıl çözüldü
Hocu toplu taşıma sistemi o. Diyor ya içinde asansör var diye. Asansör vasıtasıyla insanlar biniyor içine. 7mt den yüksek zaten. Üstte insanlar altta araçlar falan güzel sistem. Türkiye'de olsa bozarlar ama bunu. 2 hafta sonra bozulur amk.
-
Turkiyede boyle bisi olmasi ancak hayal cunku boyle biseyde turk soforu zaten kesin kaza yapar
Adam daha dogru duzgun yolda gidemyr bide boyle biseyn altndan gecicek hemi :)
Bide adam ustune icmis felan olcak alsana curcuna
Boyle bisy yapilmasi proble degil illaki yapilir yeterli yatirimla fakat is sadece yapmakla bitmiyorki
Dedgm gibi ilk once iyi sofor olcan trafik kurallarin uyacan inip binerekn ahlak kurallarina uyacan falan
Daha bi suru yol alman gerekir insanlari egiticen vs de ondan cook sonra buna sira gelcek .
Buna sira gelene kadar daha cok yapilmasi gereken sey var
Yada beynimize cip falan takicanda oyle egiticen yoksa cok zor ;)
-
http://www.ekoayrinti.com/news_detail.php?id=143159
Hocam Burda Daha Detaylı Anlatmış Belki Yardımcı Olur