folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Traş Makinaları İçin Bilgi Verirmisiniz

Traş Makinaları İçin Bilgi Verirmisiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    ilk şu var askerdeyse yer değiştirme olabilir bunu göze al...pilipips bırağun (reklam olmasın die bole yazdım) gibi markaların sinek kaydı makineleri cilde göre verimliliği değişir..30 gün alışma süresidir cildinde sivilceler yaralar çıkabilir traş olamaz hale gelirsin eger cildin hassassa bu hiç değişmez ve bu makinelerde cildin alışma zamanında asla jilet kullanmıyorsun sadece traş makinesini cildin bi kere alıştımı rahat edersin ama ilk jilette aynı şeyler başa döner benm tavsiyem traş bıçağıdır mak 3 tarzı hem cildinizi korur hemde sizi belli bir sıkınıya sokmaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gunduz
    Gunduz's avatar
    Erkek
    tahtakale de 10 liraya satılıyor :) gayet te iyi koltuk altı felan iyi gidiyo :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    kapil bunu yazdı:
    -----------------------------

bayzin bunu yazdı:

Benimkisi bu  http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idCategory=29982&idproduct=84523

Şuana kadar bir sorun yok, memnunum .

3 tel sakalın var tabi memnun olcan :D en iyisi mach3-4 serisi

Koptum :d:D:d
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Ustura falan gotur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Makine Tavsiye etmem, Onun haricinde 3 Bıçaklı 5 Bıçaklı bişeylerden Kullan.... Hem Ekonomiktir, Hemde Verem etmez seni..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek
    Askerde kullandırtmazlar traş makinesini boşuna alma priz nerden bulacaksın? onun haricinde usta askerler harcar seni :):)):):):)

birgün olmasada birgün mutlaka
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

illision bunu yazdı:
    Askerde kullandırtmazlar traş makinesini boşuna alma priz nerden bulacaksın? onun haricinde usta askerler harcar seni :):)):):):)

garnizon binasında yazıcıyımda :) böle uzmanlardan filan daha ... lıyım anladın en düşük yüzbaşıyla muhattapım :) burada bana kimse bişi yapamıyor :) yani kullanmak sorun değil bir kaç kişi iyi olur diye konuşuyordu hem artık şarjlı alırım zaten 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

ben 130€ verip cok güzel bir tras makinesi almistim,4-5 kere kulladiktan sonra kullanmayi biraktim.cildini tahris etmekle kalmiyor ve temiz tras yapmiyordu!

gercektende hic tavsiye etmem. gilette mach fusion kullaniyorum,cokda süper.

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    çalarlar o makinayı :D

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

hacktorx bunu yazdı:
    çalarlar o makinayı :D
    Askerde hiçbir şey çalınmaz .

yer değiştirir :)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 3397 Toplam Mesaj: 32