folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TR"Deki Özel Güvenlikçilerin Sayısı Yunan Ordusunu Geçti :)

TR"Deki Özel Güvenlikçilerin Sayısı Yunan Ordusunu Geçti :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    Yakın zamanda orduyu geçer

300 bin askerli Yunan ordusu kadar özel güvenlikçimiz var. 2010'da 600 binlik Türk ordusuna rakip olacak...

2010’da 800 bini bulması beklenen güvenlikçiler, 600 binlik Türk ordusuna da rakip olacak.

http://img141.imageshack.us/img141/742/92794755nb3.jpghttp://img253.imageshack.us/img253/3963/28117546ni9.jpg

Türkiye'de  özel güvenlikçi sayısı 300 bini buldu. Komşu ülke Yunanistan’ın ordusundaki asker sayısı da 300 bin. Ancak 2010 yılına kadar Türkiye’deki özel güvenlikçi sayısının 800 bin olacağı tahmin ediliyor. Güvenlikçiler böylece, dünyanın 10 büyük ordusu arasında yer alan Türk ordusuna da rakip olacaklar.

Emniyet verilerine göre, yurt genelinde 937 güvenlik şirketi, 537 de güvenlik okulu bulunuyor. Avrupa Özel Güvenlik Hizmetleri Federasyonuna (COESS) da üye 29 ülke arasında yer alan Türkiye’de, özel güvenlikçi sayısı 300 bine ulaşmış durumda. Türkiye’de, kamu güvenliğini tamamlamak amacıyla kurulan özel güvenlik şirketi ve eğitim kurumlarının sayısı hızla artarken, özellikle, gençler için yeni bir iş sektörü olarak da görülen özel güvenlikçilerin sayısının 2010 yılında 800 bine ulaşacağı tahmin ediliyor.

GÜVENLİK ENDİŞESİ VAR

ÖZEL
    güvenlikçi olmak için en az ilköğretim mezunu olma şartı aranıyor. İlköğretim mezunları, şartları uyduğu takdirde, 90 saatlik bir eğitime tabi tutularak, silahsız olarak görev yapabilme hakkı kazanırken, lise mezunları 120 saatlik eğitimin ardından silahlı olarak özel güvenlikçi olabiliyor.

Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. İzzet Duyar, ülkedeki özel güvenlikçilerin sayısının artmasının, güvenlik endişesinden kaynaklandığını söyledi. Duyar, güvenlik hizmetinin yoğun olarak devlet tarafından verilmesinin daha doğru olacağını savundu.

puhahahahhaa bir o kadar da silahlı sivil halkımız var muhahahaha

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    hangi çılgın zincir vuracakmış şaşarım

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Doğrudur gerçekten de öyle Bende Özel Güvenlik Teşkilatı mensubuyum  2004 deçıkan kanunlar  insanlar sınavlarına girip değerlendirilmeye alınıp şartları tutan Özel Güvenlik elemanı olabiliyor buda yeni iş kapısı tabi bu sektörebiraz daha blans ayarı gerek çok eksiklikler varkanun ve uygulamarda
    düzenleme:
    en az 100bin kadar da emniyetkayıtlarına geçmemeiş kimliksiz yasal olmyan yoldan bu hizmeti yapan kişi var

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

özel güvenlikçileri birşey biliyor sanmayın..aldıkları eğitim faso fiso bomba eğitimi alıyorlar sözde ama hastanede girişte akşama kadar ayakta bekliyorlar,danışmanlık yapıyorlar. :)

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    iyide kardeşim bu o.ç saldırdımı sadece tek ülke saldırmıyorki ingilizi italyan fransızı rusu hepsi birden saldırıyor :) gerçi her defasında göt oluyorlar ama olsun...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:
    -----------------------------

özel güvenlikçileri birşey biliyor sanmayın..aldıkları eğitim faso fiso bomba eğitimi alıyorlar sözde ama hastanede girişte akşama kadar ayakta bekliyorlar,danışmanlık yapıyorlar. :)

Öyle bir genelleme yaptın kişimdi o senin gördüğün hastanede ki lavukların iş güzarlığı ayrıca 5188 sayılı kanunun 16. maddesi gereği özel güvenlikçiler özel güvenlik dışında başka bir işte çalıştırılamaz danışmanlıkta dahil bunu yapan yöneticiler bin ytl para cezasına çarptırlır  şikayetçi olunduğu takdirde  tabi bunun şikayeti yapıldıktan sonra işindende olma ihtimalin epey yüksek bu özel güvenlik şirketlerinin ihaleleri kazanabilmek için taviz vermelerinden kaynaklanıyor.

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    Yunanistan zaten ufak bi ülke. yanındaki destekçi devletler çekilse 2 günde fethederiz :D

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hoca

1- yunanıistan topu topu 10 buçuk milyon nüfusa sahip.Bizim istanbul sırf resmi rakamla 17 milyon ;)

Nüfus  
     - 2008 yılında 10.668.354 (75.)
     - 2005 sayımına göre 10,964,020[1]
     - Yoğunluk 84/km² (88.)
    218/sq mi 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    nights_judge bunu yazdı:

Öyle bir genelleme yaptın kişimdi o senin gördüğün hastanede ki lavukların iş güzarlığı ayrıca 5188 sayılı kanunun 16. maddesi gereği özel güvenlikçiler özel güvenlik dışında başka bir işte çalıştırılamaz danışmanlıkta dahil bunu yapan yöneticiler bin ytl para cezasına çarptırlır  şikayetçi olunduğu takdirde  tabi bunun şikayeti yapıldıktan sonra işindende olma ihtimalin epey yüksek bu özel güvenlik şirketlerinin ihaleleri kazanabilmek için taviz vermelerinden kaynaklanıyor.

bana bak sen kendini ne zannediyorsun, hangi ülkede yaşıyorsun.. bir defa özel güvenlik olmak izin lise mezunu olmak şart, yoksa emniyetten kimlik alamaz.. çalışıyorsa da kaçak çalışıyordur..

ülkemizdeki yaşam standartları ve iş koşulları belli herkes sevidiği işi yapamıyor maalesef.. halkımızın bir çoğu, sen de DAHİL  bu işi yapan kişileri mesleği olmayan cahil avare takımından zannediyor , tamam öyle olanlarda var ama bir çoğu okumuş veya halen okumakta olan kültürlü insanlardır, ama gelelim ülke şartlarına cümlemin başında da belirtmiştim, herkes isteği işi yapamıyor, sen beliki sevdiğin işi yapıyorsun ve bu yüzden küçümsüyorsun.. bişey bilmediğin belli..

özel güvenlik şirketi ile korunacak tesis arasında yapılan anlaşma eğer danışmanlık, resepsiyon v.s. hizmetleri kapsıyorsa elbette güvenlik görevlisi ek olarak bu işleri de yapacak, ona göre aldığı para değişir..

UMARIM GÜNÜN BİRİNDE BU KÜÇÜMSEDİĞİN İŞİ YAPMAK ZORUNDA KALMAZSIN...

KİM BİLİR BELKİ DE İLERİDE BU İŞE GIPTA İLE BAKARSIN...

BİR DAHA DA BİLMEDİĞİN KONULAR HAKKINDA BOŞ BOŞ KONUŞMA

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Biyandan çok iyti biryandan da kıllanıyorum abi İSKENDER BÜYÜK ün dediği gibi "ne farkeder ki asker emekli olsa kurarız bir güvenlik şirketi yine işimizi görür." :D:D:D tabiki çok güzel en azından dosta düşmana gücümüzün ufak bir kısmına göstermiş oluruz.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yunanın arkası sağlam o yüzden hala kıbrısın yarısı onların

DOM..
Toplam Hit: 1649 Toplam Mesaj: 12