Trident W-T2 Nasıl Telefon
-
Trident W-T2 çift kartlı olmasından hemde wlan özelliğinden dolayı istiyorum. Özelliklere göre fiyatı iyi gibi acaba kullanan var mı? Nasıl bir markadır. Acil yardım bekliyorum. Hazır elimde para varken alayım
-
dandik bi markadır. dokunmatikliği zaten olmasa daha iyidir modellerinde. kamerası belli bi süre sonra sadece gece çalışır çünkü sadece siyah ekran gelir. tv olan modellerde bi süre sonra bozulur. anteni kırılır. wlan bi süre sonra işlemez. paran elinde patlar 6 aya. yapma. etme.
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------
dandik bi markadır. dokunmatikliği zaten olmasa daha iyidir modellerinde. kamerası belli bi süre sonra sadece gece çalışır çünkü sadece siyah ekran gelir. tv olan modellerde bi süre sonra bozulur. anteni kırılır. wlan bi süre sonra işlemez. paran elinde patlar 6 aya. yapma. etme.
-----------------------------Biraz daha bekle iyi birşey mi alın diyorsunuz.
Acaba forumda kullanan yok mu????
-
Bende vardı çok dandik bişey radyo gibi sesi çıkıyo
-
6300 al iyi bi telefon bırak çin malını ;)
-
6300 bataryası az gidiyor
-
SUPERBICO bunu yazdı:
6300 al iyi bi telefon bırak çin malını ;)
katılıyorum.bendede anycool var hala kullanıyorum 1 sene oldu alalı 2 kez telefoncuya gitti. 6300 al hayatını yaşa :))
-
apost bunu yazdı:
6300 bataryası az gidiyor
-----------------------------5-6 gün az mı ?
-
5-6 gün gidiyorsa süper ama bazı kişilerden 3 gün gidiyor diye duydum
-
apost bunu yazdı:
5-6 gün gidiyorsa süper ama bazı kişilerden 3 gün gidiyor diye duydum
kişiden kişiye değişir dostum biri elinden düşürmez telefonu 2 gün gider biri eline almaz bi iki alo der 7 gün gider biride normal kullanır 4-5 gün gider :)5 gün gidiyordu arkadasta vardı orta düzeyde kullanıodu o mp felanda dinliodu yani
-
WLAN dan internete girsem yeter