Trojen Bulastı Silemiyorum Yardım !
-
Bilgisayarımda kasper yüklü on defa tarattım sılemıyo trajan cliker diye bi şey windows 32 girmiş JDBAJDB.DLL DİYE Bİ YERDE bu virüsü nasıl sılcem ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim
-
inş anlamışsınızdır :)
-
bilgisayarı kapat...sora açarken esc ye bas ordan güvenli modda aç... ondan sora virüsün olduğu klasöre git sil trojanı
edit : esc veya delette ikiside olabilir unuttum şimdi
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayarı kapat...sora açarken esc ye bas ordan güvenli modda aç... ondan sora virüsün olduğu klasöre git sil trojanı
edit : esc veya delette ikiside olabilir unuttum şimdi
-----------------------------F8 olmasın ? :P
HijackThis kullan. Forumda arat !
-
Ya su da var virüs arkadasa bulasmıs oda acemı boyle ıslerden anlamaz bana sordu bende sıze soruyom daha basıt programı fılan yok mu ?
-
musket doğru F8 de olabilir benimde başıma gelmişti..ama nereye bastığımı unuttum :D
bundan daha basit ne olabilirki annat arkadaşına deki :
trojanın olduğu yeri not alsın (unutmasın)
kapasın bilgisayarı açarken siyah ekranda yazılar geçerken F8 e bassın güvenli mod la açsın.. ordan gitsin trojanı silsin...ondan sora bilgisayarı kapatıp bu sefer normal şekilde açsın.. ondan sora problem son bulur.. (büyük ihtimal)
-
f8 kabul etmıyo arkadaslar ya ne bıcım vırusse guvenlı moda acmıyo pcyı ne yapacam torjen sılme programı fılan yok mmu ?
-
esc veya deleteyi denesin bide..
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
f8 kabul etmıyo arkadaslar ya ne bıcım vırusse guvenlı moda acmıyo pcyı ne yapacam torjen sılme programı fılan yok mmu ?
F8 tuşuna pc açılana akdar (resetleyince o siyah ekranda) basacan. Böyle tık tık tık tıktık sekli basacan. Sonra bi yer gelecek. Orda en üstte güvenli modda başlat var. İşte onu yön tuşlarıyla seçip entere basacak. Açınca bişe çıkacak. Evet-Hayır orda yazılanı okusun sanırım geri yükleme bişesi. onu yapmasın. sonra silsin olari -
media_center bunu yazdı:
lan dandik f lock açık deildir nasıl f8 kabul etmez pc saçmalamaolmazsa çak bi format git yardım et arkadaşına yarım saatini alır :D
olmadı ctrl+alt+delete ordan işlemler ordan virüsü bul kapat sonra sil
ama trojan adını deiştirmiştir dikkat edin ona pc de yüklü olmayan bi program çalışıyosa onu kapatın
dahada olmadı silerken dosyayı hangi hatayı veriyosa söle ona göre program verelim sana sil
haaaaaa bide şey var eğer trojan varsa muhtemelen birisinden gelmiştir ve şu anda bilgisayarına bağlıdır :D:D:D
-
hoca sana vericegim link'Deki dosyayı indir kendi uploadımdıR :D her neyse sonra calisdirdikdan sonra scan de o dedigin dosya uzantısını bul sonra onu isaretledikden sonra fix'Le kasperin silemedigi bazı trojen'Lerle ßoyle kurtuldugum oldu...