folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TRT HD Hakkında

TRT HD Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=072b487a-b8cd-47fc-88ae-669069f9dd73

az önce babam gösterdi de teletexten. yok baba o dsmart icindir dedim ama "uydu" yazıyor orda.

Frekanslar
    TRT HD’yi uydudan seyretmek isteyenler için frekanslar şöyle: Türksat 3A 12.688 MHz, Polarizasyon: Dikey , S/R:5000 ,FEC : 3/4.

TRT HD ayrıca, D-Smart 110. Kanal ve Teledünya’da da yayında.

kanalı arıyorum cıkmıyor. nedir ne degildir ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Uydu alıcın hd uyumlu değilse görmez:ya hd uyumlu uydu alıcın olacak ya da benim gibi dsmart hd alacan :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı:
    -----------------------------

Uydu alıcın hd uyumlu değilse görmez:ya hd uyumlu uydu alıcın olacak ya da benim gibi dsmart hd alacan :D

ben de öyle dedim basta ama orda ayrıca yazdıgı icin tereddüte düstüm. tesekkürler hocam.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

kabloluda nie yok aq :S

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

sadece alıcının hd uyumlu olması yeterli değil televizyonununda hd olması lazım.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

ShockStun bunu yazdı:

sadece alıcının hd uyumlu olması yeterli değil televizyonununda hd olması lazım.

ayrıca bağlantılarında uygun olması gerekir.

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Nedir bu hd?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

kabloluda teledunya da var.

ftw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlackStorm
    BlackStorm's avatar
    Erkek

Pikacu bunu yazdı:

Nedir bu hd?

HD (High Definition) : Yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi anlamına gelir. Standart Definition'da görüntü 576 eşit satıra bölünür. Ekrana bir resim basımında bu 576 satırın yarısı kullanılır(576 interlaced). Fakat bu satırlar arası değişim gözün algılama hızından çok daha hızlı olduğu için gözümüz bunu bulanık görüntü olarak algılar.

High Definitionda ise iki çeşit görüntü modu vardır. Düşük kalitedeki HD görüntüde resim 720satıra bölünür ve bir resim gösterme süresinde 720 satırın tümü kullanılır (720 progressive). DVB standartlarına göre günümüz teknolojisinde yapılmış en yüksek kalitedeki HD görüntü ise 1080 interlaced'tir. HD çözünürlük olarak 1080p (progressive) te vardır ama şu an için sadece Blue Ray DVDlerde kullanılmaktadır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

dsmart almalısın yada uydunu güncelleştirmelisin turksat 3a için

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

codec indirem :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1725 Toplam Mesaj: 13