folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ttnet 39.90 Tl Sadece 3 Şehir

Ttnet 39.90 Tl Sadece 3 Şehir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Adamlar internetle beraber tivibu bağlayacaktı halen bekliyoruz gelecekler tivibu için. Ne vurdumduymaz şirket şu ttnet ya..

Syntax error..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

ayrıca öğrendiğim kadarıyla tivibu için verecekleri kutunun modem özelliği olduğundan bana şimdi verdikleri beyaz airties 4 portlu wireless modem boşa çıkacak sanırım dediğim gibi artıları olan bi kampanya 20 mb ta fiber olan yerler için geçerlidir.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

arkadaşalr şikaet etmeyı bırakın elinizdekine şükredin :) ayrıca yakında ttnet fibere geçecek ve para alınmıyacak haberiniz olsun şuanda 8mbps ye kadar internet kulanıcıları çok yakın bir tarihte 20 mbps hız almaya başlıyacak benim şuanda 14 mbps ye kadar çıkıyor ki ben bodrumda yaşıyorum büyük şehir degil bişe degil !

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Haco bende mersindeyim adamlar burada tutuşmuş durumda. Superonline hız kesti buralarda yoksa şimdiye biterlerdi burada :f Superonline her bakımdan (Teknik destek - Arıza kaydı vs..) kat kat daha üstün ttnet'ten. Adamlar korkudan böyle işlere girmeye başladılar. Bende Superonline var mezitlideyim adil kullanımda yok ilk geçenlerdenim :f 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

toplamda 10 kez filan aradı ttnet sizin kampanya sorumlunuz'um diye her seferinde farklı biri aradı

hepsinde dersteyim sonra ara ak rahatsız etmeyin bu saatte dedim demek bu kampanya için o kadar israr ediyorlar

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hocam zaten anasının nikahı kadar olmuş telefon sabit fiyatları ve hepimizde cep tel var ve çoğumuzda akıllı tel olduğuna göre sende de varsa joiko spot yada benzer programlarla wireless i ver pc ye, al sabit tel hattına da en ucuz paketi gir internetine olsun bitsin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

beni cizgimden cıkartan yegane kurumdur  bu  orospu cocukları 

kontra bisiklet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

hocam zaten anasının nikahı kadar olmuş telefon sabit fiyatları ve hepimizde cep tel var ve çoğumuzda akıllı tel olduğuna göre sende de varsa joiko spot yada benzer programlarla wireless i ver pc ye, al sabit tel hattına da en ucuz paketi gir internetine olsun bitsin.

bugün wireless adaptör aldm vodafone 10 tl sınırsız var hızı beni şaşırttı tahribat falan iyi çalıor face biraz zorluyor tabi download lık kullanılmaz ttnet gelene kadar bunu kullanırım

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

8mb e kadar netlimitsiz var 25.00tl ödüyoruz 6 ay boyunca.kapattırmaya gidince kampanya üretiyorlar :) taahüt falan yok, üstünde bide 2 ay tivibu verdiler

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

8mb e kadar netlimitsiz var 25.00tl ödüyoruz 6 ay boyunca.kapattırmaya gidince kampanya üretiyorlar :) taahüt falan yok, üstünde bide 2 ay tivibu verdiler

bu hangi kampanya bende ttnet sınırsıza geçmeyi planlıyorum hangi kampanyaya geçeceğimi bilemedim :|

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 3928 Toplam Mesaj: 22