Ttnet 39.90 Tl Sadece 3 Şehir
-
Adamlar internetle beraber tivibu bağlayacaktı halen bekliyoruz gelecekler tivibu için. Ne vurdumduymaz şirket şu ttnet ya..
-
ayrıca öğrendiğim kadarıyla tivibu için verecekleri kutunun modem özelliği olduğundan bana şimdi verdikleri beyaz airties 4 portlu wireless modem boşa çıkacak sanırım dediğim gibi artıları olan bi kampanya 20 mb ta fiber olan yerler için geçerlidir.
-
arkadaşalr şikaet etmeyı bırakın elinizdekine şükredin :) ayrıca yakında ttnet fibere geçecek ve para alınmıyacak haberiniz olsun şuanda 8mbps ye kadar internet kulanıcıları çok yakın bir tarihte 20 mbps hız almaya başlıyacak benim şuanda 14 mbps ye kadar çıkıyor ki ben bodrumda yaşıyorum büyük şehir degil bişe degil !
-
Haco bende mersindeyim adamlar burada tutuşmuş durumda. Superonline hız kesti buralarda yoksa şimdiye biterlerdi burada :f Superonline her bakımdan (Teknik destek - Arıza kaydı vs..) kat kat daha üstün ttnet'ten. Adamlar korkudan böyle işlere girmeye başladılar. Bende Superonline var mezitlideyim adil kullanımda yok ilk geçenlerdenim :f
-
toplamda 10 kez filan aradı ttnet sizin kampanya sorumlunuz'um diye her seferinde farklı biri aradı
hepsinde dersteyim sonra ara ak rahatsız etmeyin bu saatte dedim demek bu kampanya için o kadar israr ediyorlar
-
hocam zaten anasının nikahı kadar olmuş telefon sabit fiyatları ve hepimizde cep tel var ve çoğumuzda akıllı tel olduğuna göre sende de varsa joiko spot yada benzer programlarla wireless i ver pc ye, al sabit tel hattına da en ucuz paketi gir internetine olsun bitsin.
-
beni cizgimden cıkartan yegane kurumdur bu orospu cocukları
-
RETRET bunu yazdı
hocam zaten anasının nikahı kadar olmuş telefon sabit fiyatları ve hepimizde cep tel var ve çoğumuzda akıllı tel olduğuna göre sende de varsa joiko spot yada benzer programlarla wireless i ver pc ye, al sabit tel hattına da en ucuz paketi gir internetine olsun bitsin.
bugün wireless adaptör aldm vodafone 10 tl sınırsız var hızı beni şaşırttı tahribat falan iyi çalıor face biraz zorluyor tabi download lık kullanılmaz ttnet gelene kadar bunu kullanırım -
8mb e kadar netlimitsiz var 25.00tl ödüyoruz 6 ay boyunca.kapattırmaya gidince kampanya üretiyorlar :) taahüt falan yok, üstünde bide 2 ay tivibu verdiler
-
jawsap67 bunu yazdı
8mb e kadar netlimitsiz var 25.00tl ödüyoruz 6 ay boyunca.kapattırmaya gidince kampanya üretiyorlar :) taahüt falan yok, üstünde bide 2 ay tivibu verdiler
bu hangi kampanya bende ttnet sınırsıza geçmeyi planlıyorum hangi kampanyaya geçeceğimi bilemedim :|