Ttnet Adsl Tarifeleri Yenilendi
-
Öncelikle kotalılara nanik yaptıkları icin yedi ceddlerine .... , ama sınırsızda prim yaptık die sevinenen arkadasları da uyarayım altında kesin bi pislik vardır telekom, her seferinde konusma ucretlerine indirim yaptık diyerek sabit ucret v.s. ile de geciren kurum
-
SaKoRa bunu yazdı:
-----------------------------nasıl ya 4 gb'lıklara %43 indirim wardı ? öyle yazıyordu? ya ciddi ciddi analarına , bacılarına küfür istiyo bunlar acaip sinirlendim a.q ya.. ahada link
http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=577
*** Veri Akış Erişimi Tarifelerinde, 512 Kbps’de % 40, 1 Mbps’de % 43, 2 Mbps’de % 36 oranlarında indirime gidildi. ???
-----------------------------olum ol veri akışı diğer adsl sağlayan firmalar için...
-
şimdi benimki 4gb sınırlı giriyom bana ne yapcak mış bişi anlamadım
burda böyle yazıyoo
Limitli bağlantı da hızlanıyor!
Yine TTNet'in yeni İnternet paketlerinden birini de 2 megabit hızında ve 6 gigabyte limitli ADSL bağlantısı oluşturuyor. TTNet, 1 megabit hızında 4 ve 6 gigabyte limitli paketlerinin fiyatını korurken 1 megabit hızında 9 gigabyte limitli paketini otomatik olarak 1 megabit limitsize çevirdi.lütfen anlayan bi mürid olursa bana söyle sin şımbana burdan nah mı çıkıyooo yoksa bişiler gelicek miii
-
allah belanızı versin Lan 4 gb olanlar insan degil mi lannnnnnn
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------şimdi benimki 4gb sınırlı giriyom bana ne yapcak mış bişi anlamadım
burda böyle yazıyoo
Limitli bağlantı da hızlanıyor!
Yine TTNet'in yeni İnternet paketlerinden birini de 2 megabit hızında ve 6 gigabyte limitli ADSL bağlantısı oluşturuyor. TTNet, 1 megabit hızında 4 ve 6 gigabyte limitli paketlerinin fiyatını korurken 1 megabit hızında 9 gigabyte limitli paketini otomatik olarak 1 megabit limitsize çevirdi.lütfen anlayan bi mürid olursa bana söyle sin şımbana burdan nah mı çıkıyooo yoksa bişiler gelicek miii
-----------------------------9 gblık 1mbit baglantı artık sınırsız 1mbitlik baglantı oldu xD
-
ooooh artık 4 mbit kullanacağız
-
abü ben şimdi 4 gb kullanıom.paket değiştirmeden once şu%12 zamazingosuna başvurdum.paket deişince o iş nolcak.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Bir kerede biz sınırsızlar gülelim.Sizin hızları 2 sefer arttırdılar.Kotalarınızı arttırdılar.Biz senelerce üvey evlat yerine konduk :) Bir kerede biz gülelim değilmi :)
-----------------------------Valla ya 1024'ün dibine vuracam ben de. Kotalılara verdi veriştirdiler. Şimdi sıra BİZDE :D
-
Ulaaaaaaannnnnnn alalalalala
Lan beyhler benimki şimdi 256 Kbps Limitsiz Benimki 1024 Limitsiz Olcak Peki Fiyatıda 49 Olarak mı Kalcak hala ?
-
japonya da 50 mbit kullanıyorlar.biz burada 4 mbit e bayram ediyoruz