folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Arızanız Mı Var?, Probleminiz Mi Var? Bir Bakın

Ttnet Arızanız Mı Var?, Probleminiz Mi Var? Bir Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Not alalım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

çizik

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    N0NSt0P
    N0NSt0P's avatar
    Erkek

Lazım olur

Yaşayan bilinç;bir şekilde birşeyin olasılığını, gerçeğe dönüştürme etkenidir. Evrenimizin oluşundaki en önemli unsur, onu gözlemleyen bilinçtir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

5 ocakta adsl iş yerim limitsiz tarıfesıne gectım subat ayında kotam 11 gb olmus subat ayı faturası 80,50 tl gelmıs ne ayaktır anlamadım varmı bi bilgisi olan

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

gecen haftalarda bunu 50 defa yaptım sürekli hata verdi :S şimdi düzeltmişlermi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Bu ay başı itibariyle smile adsl 8mb sınırsız adil kullanım kotası 25gb olan tarifeye geçtim daha önçesinde 2mb sınırsız kullanıyordum açaba hat kaldırırmı smile adsl nasıldır falan diye baya bir düşündüm sonunda denemeden bilemezsin ilkesinden yola çıkarak aldım işin ilginç tarafı hem bağlantı hızım arttı hemde ms düştü aynı alt yapı olduğu halde pingtestte 12-20 arası ms alırken şimdi 8mb ile 6-7 arası alıyorum 25 gb bırak şimdiye kadar 100gb üstünde download yapmışımdır 10 günde düşme falan olmadı :)

Testler bunlar.

http://www.pingtest.net/result/36477644.png

http://www.speedtest.net/result/1193191623.png

Downloadda 850 yi çivarında geziniyor.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

blmrt bunu yazdı:
    -----------------------------

5 ocakta adsl iş yerim limitsiz tarıfesıne gectım subat ayında kotam 11 gb olmus subat ayı faturası 80,50 tl gelmıs ne ayaktır anlamadım varmı bi bilgisi olan

ay ortasında geçiş yaptıgından kaynaklı aradaki farkı alıyorlar, ayın son günü yapsaydın sorun olmazdı.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

TTneti iptal ettim kurtuldum. sizde iptal edin kurtulun tavsiyemdir.

west[at]tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:

benim hızım diğer 8mbit'li kullanıcılara göre çok düşük.

ttnet'i aradığımda adamın bana hattınız bu kadar destekliyor dediğini hatırlıyorum.

acaba burdan kayıt aldırsam internet hızımda bi yükseliş olurmu ? ilgilenirlermi ?

bırak yaa, bi bok bilmeden hep aynı şeyi soyluyorlar. ben 2 yıl kullandım sözde 8 mb net limitsiz. ama altyapınız desteklemıyor demıslerdı dıye ebnde ustelememıstım bır ara arıza kaydı bırakmıştık bı baktım laaan hızım yukselmiş,vay ipneler bıde altyapınız desteklemıyor dıyrlardı 1.5 fılan bosuna 1 mbit kullandım dıye sabaha kadar sövdüm neyse sonra 1 ay aradan sonra (komşuyla orak cekıyoruz hattı) komsu aramıs herhalde baglantı kopuyor fılan dıye onlarda hızı dusurmusler yıne dedım hızımızı 8 mbıt yapın tarıfenız zaten 8 mbit dıyor..ama hızım düşük dıyorum. altyapınız desteklemıyordur demezmı..bırak ya ne altyapısı daha gecenlerde hızım yuksektı sız düşürdünüz dedım. haa o zaman bı sn teknık servıs bolumune not duseyım dedı ardından hızım tekrar yukseldı.. sen bak yakınlarında 8 mbi hızı kullanan varsa ara orayı halletır bence

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

işin piri oldum gide gele gide gele.

Şimdi açıklıyorum beylrt

aşağıda verdiğim değerler benim modemin ev sahibinin götlüğü yüzünden dahili hattan alıyorum bağlantıyı yani apartmanın telefon kablolarından 15 yıllık bina malca bir işçilik verdiği değer ancak bu. 

Daha öncesinde geçen hafta yani dışardan direk telden kablo çektim eve 30 metre aradım adamları kanka olduk zaten çoğuyla bilgisayarlarını filan yapıyorum arada telekom teknik servisi bu adam indirdiği flv videoyu açamıyor ona codec filan kuruyorum işte:D  neyse aradım dedim benim değerler sağlam sen ver coşkuyu ordan 5 dk sonra bir res çaktım net oldu 8 mbit cam gibi. değerler tabi marjin 20 civarı hat zayıflaması 24 veri oranı 8k max hız 10k güç 20 küsür dü.

Sizinde buna yakın değerleriniz varsa 8 mbit alabilirsiniz. Aslında her bağlantıda verir 8mbiti ama güç marjin filan çok düşer bağlanamazsın hiç. Önce kablolarınızı yenileyin veri kaybının %70 i apartman içinde olur diyor benim adam yani tamam santral noktası yakın olacak ama benim ev gibi 50 metre yanında dahi olsa kablolar sikikse aferdersiniz bi yol olmaz o net. en kral kablonun metresi 50 kuruş 100 metre kablo çekseniz dahi pek etki etmez 50 metre ile 30 metre kablo çektim ikisi arasında bir fark yok diyebilirim. 50 milyon kabloya verirsin verem olmaktan kurtulursun.birde mümkünse splitteri işin içine sokmayın. Ama bazı splitterlerde hattı güçlendiriyor diyorlar nasıl birşeyse artık:)

Alma Gönderme  

SNR marjin
    :
    9.6 10.0 db

Hat Zayıflaması
    :
    38.0 21.8 db

Veri Oranı
    :
    1024 403 kbps

Maks Hız
    :