TTNET Bana Kaç Para Kitler?
-
modemi geri alırla, 3 ay da sana yaptıkları indirimi alırlar, birde üzerine 24 tl baglantı ücreti eklerler. Toplamda takriben 83,75 tl gibi bir rakam eder ki muhtemelen daha az bir rakam ödersin,
-
işte bu olaylardan dolayı asla tahahhütlü iş yapmıyorum ttnet 2 senedir yalvarıyor( hafta da en az 3 kere arayıp şu tarifeye geçin diye ) ama asla öyle bir hata yapmam çünkü nasıl geçirdiklerini anlamıyorsun bile şimdi her türlü hesap soruyorum gerekirse kapatın lan diyorum ve işlerim çok kısa zamanda çözülüyor...
-
türk telekom bu konuda abartmıyor olayı. ne kadar indirim sundu ise onu alıyor sadece. modemi de verdin mi tamamdır.
-
yeni karara göre cezai bedel değil senden aldığı eksik ücreti ödersin , mesela 2 ay kullandın normalde fiyatı 90 tl ama sana 45 dediler taahhüt için 2 ay kullandın,45+45=90 tl .. bunu ödüyosun..3 ay kullandın bi 45 daha ekle..bu şekilde olur ücretlendirme..
-
biz 280 lira ödemek zorunda kalmıştık ama paketten pakete fark var .
-
Ben en az 250 tl ödeyeceğini düşünüyorum. Tabi aradan kaç ay geçtiğine de bağlı ve paketine bağlı. Buna benzer bir olayı arkadaşlar yaşadı 380 tl civarı ödediler.
-
modem parası 48 tl (taksıtle odedıklerını duser)
kullandıgın ay da aldıgın ındırımler
baglantı ucretı kalan kısmı
modemı gerı alıp napack :D
-
Metronet bir ara diğer ISP'deki hattını iptal ettirenin cayma bedelini ödüyordu. Gündüz ara bir sor istersen devam ediyor olarabilir.
Edit: Kampanya devam ediyor, 300 liraya kadar cayma bedelini ödüyorlarmış. Direk başvur hocam, ablamlar yıllardır kullanıyor teknik destektekiler bazen mala bağlıyor onun dışında hiçbir problem yaşamadılar. Hatta geçenlerde arızadan dolayı 1-2 gün bağlantı yoktu onu bile faturadan düştüler.
-
bende bi ara iptal ettircektim 230 civari olmasi lazim kitleyeceklerdi vaz gectim .
-
hacı ben geçen iptall ettirdim 8mbt 150lira istediler modem parası okadar