TTNET Çözüm Ortağı Hediye Gönderecekmiş Dolandırıcı Mıdır?
-
canerator bunu yazdı
Ben şimdi bunu almıyacam kargo parası karşıye girecekmi?
ahahhah bana da bi cihaz vereceklerdi. dedim kapıda öderim. ben yurtdışındayım abim alsın dedim. bi arkadaşın işyerine Uzun Portakal ismi ile yollattım. Geçen gün varmış. Güvenlik sormuş arkadaşa Uzun Portakal diye birisini tanıyon mu diye. gülmekten yarıldım mk :D :D
Not: Sonraki aşama da muhtemelen kimliğini teyit etmek için cep telefonunna gönderilen şifreyi söyletmek :) bu şekilde 300 tl dolandırıldı arkadaşım. ama herifler insaflıymış 12 taksit yapmışlar mk :))))
kısaca uzak dur. git köprü altında kendini becer daha mantıklı.
-
ttnetin öyle bir kampanyası yok. benide iki kere aradılar. tamamen ücretsiz diyorlar. üsteleyince 30 lira kurya parası dedi. bana mp3 player yolucaklarmış. :) bu bir çeşit dolandırıcılık. sakın alma. çin malı 5-10 liralık malı yollucaklar.
beni bir daha ararlarsa tamam dicem sonra paketi almıcam a.q. :)
-
Yorumlarınızla birlikte kararımı kesinleştirdim almıyorum inşallah kargo parası girer adamlara :D Zaten bende bişey kazancak şans nerdeeeee :D
-
Az önce geldiler :D Dedikleri gibi kargo değil elinde 1 tane kulaklık 1 tane mp3 olan kız geldi, ne bu dedik düzenli ödeme yaptığınız için değeri 200 tl olan bu kulaklığı ve 150 tl değerindeki mp3 playerı 30 tl ulaştırma ücretiyle veriyoruz dedi. Bakıyorum ürünlere 15 lira etmez :D
Bide dio beats by dr dre dio ulan bari çakması olsaydı acayip bi markaya beats by dr dre dio :D
-
kargo 3,5-4 lira hoca 25 liraya kulaklık satıyorlar
ödemeli kargo gönderiyorlar
-
Beni aradılar bir ara, ttnet miş sözde, I pot göndereceklermiş, 29 tl kargo parasıymış.
Bende dedim gönder. :) kargo geldi bende ne desem beğenirsiniz?
KARGOYU KABUL ETMİYORUM GÖNDERİN :)
AVA GİDENİ AVLARLAR.
HACI ARA VE ADRESİNİ SÖYLE. DAHA SONRA KARGO GÖNDERİRLERSE SENDE DERSİN;
-KARGOYU KABUL ETMİYORUM. GERİSİNİ KARGO ŞİRKETİ İLE O SAHTEKARLAR DÜŞÜNSÜN.
-
Evet dolandırıcı,
-
Ttnet 2-3 günde bir mail sms filan atıyor. Ttnet adına sizleri arayan veya maille hediye kazandığınızı söyleyen kişilere inanmayın diye.
-
DJ_Alper bunu yazdı
kargo 3,5-4 lira hoca 25 liraya kulaklık satıyorlar
ödemeli kargo gönderiyorlar
kargo bile gelmedi elemanlarını yollamışlar :D
-
Bolvadinli bunu yazdı
Beni aradılar bir ara, ttnet miş sözde, I pot göndereceklermiş, 29 tl kargo parasıymış.
Bende dedim gönder. :) kargo geldi bende ne desem beğenirsiniz?
KARGOYU KABUL ETMİYORUM GÖNDERİN :)
AVA GİDENİ AVLARLAR.
HACI ARA VE ADRESİNİ SÖYLE. DAHA SONRA KARGO GÖNDERİRLERSE SENDE DERSİN;
-KARGOYU KABUL ETMİYORUM. GERİSİNİ KARGO ŞİRKETİ İLE O SAHTEKARLAR DÜŞÜNSÜN.
bende öyle yaptım ama adamlar kargo değil kendi adamlarını göndermişler