Ttnet E Ne Yapsak Yaranırız ?
-
5 günde 1.7 gb olmuş. +18 de indirmedik ? bişeyh indirmedim ki. ne iş bu ya.
kafam girsin.
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------
ilk önce TTneti arıyosun.. müşteri temsilcisine bağlanıyosun..sonra ana avrat düz gidiyosun.telefonu kapatıyosun. sonra http://www.quiknetinternet.com/default.asp?sf=quiknet_kampanyalari adresine giriyosun.. sonra fiyat hakkında bilgileri alıp paketini seçiyosun. ardından ttnet modemini camdan atıyosun.. önceki verdğim adressden aldıgın tel no sunu arıyosun. quik net bağlatıyosun.. (optional : ttnet parakazanmasın diyosan telefonuda iptal ettiriyosun)
-----------------------------Nie müşteri temsilcisine sövüyor ? Eğer söveceksen müdürlerine üst katlarına falan çık onlara söv.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------HoLyZone bunu yazdı:
ilk önce TTneti arıyosun.. müşteri temsilcisine bağlanıyosun..sonra ana avrat düz gidiyosun.telefonu kapatıyosun. sonra http://www.quiknetinternet.com/default.asp?sf=quiknet_kampanyalari adresine giriyosun.. sonra fiyat hakkında bilgileri alıp paketini seçiyosun. ardından ttnet modemini camdan atıyosun.. önceki verdğim adressden aldıgın tel no sunu arıyosun. quik net bağlatıyosun.. (optional : ttnet parakazanmasın diyosan telefonuda iptal ettiriyosun)
-----------------------------Nie müşteri temsilcisine sövüyor ? Eğer söveceksen müdürlerine üst katlarına falan çık onlara söv.
-----------------------------niye çeşmeden su içiyosun, git kaynağından iç ?
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------niye çeşmeden su içiyosun, git kaynağından iç ?
-----------------------------Neyse bir gün senide müşteri temsilcisi olarak alırlar biryere sonra adamlarda sana açar ana avrat söver ondan sonra anlarsın ne demek istediğimi.
-
bayzin kardeş sana bisi sorcam sen patron olsan işten anlamayan isi bilmeyen adamı yanında çalıştırırmısın ?
-
voodoo bunu yazdı:
bayzin kardeş sana bisi sorcam sen patron olsan işten anlamayan isi bilmeyen adamı yanında çalıştırırmısın ?
-----------------------------Amerikada olsa calıstırmam ama bu ülkede herkez çok iyi değil.He bir örnekle açıklayayım bilişim bölümü okuyorum pc kullanmayı bilmeyen insan bile benimle aynı sınıfda yarın bir gün o da aynı diplomayı alıcak bende Ali de Veli de
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
-----------------------------Amerikada olsa calıstırmam ama bu ülkede herkez çok iyi değil.He bir örnekle açıklayayım bilişim bölümü okuyorum pc kullanmayı bilmeyen insan bile benimle aynı sınıfda yarın bir gün o da aynı diplomayı alıcak bende Ali de Veli de
-----------------------------biraz Daha secici olursa tepedekiler egitim biraz daha iyi olursa ne ben burda konu açarım nede kimse mahcup kalır bazen ttnet i aradıgımda adam daha konusmasını bilmiyor yok modem e gir yok modem kapat aç hatta ve hatta bugun birisi dediki sizin modem kapalı siz nasıl internete giriyorsunuz dedi :)) emirreis abimede post attim bu konuda :) biz baya ilerlemişiz modem kapalı ike bile sorf yapıyoz :))
-
yaw herkesde bi sorun var die tutturmuş gidior :G bende nie bi sorun yok yaw gayet hızlı netim D: Yaşa TTneT :P
-
kabloları yeniliyolar sanırım bişeyler oluyor .. gecen hafta güngören 'de cok yavastı acayip yavasladı hemde bi ara kestiler tüm güngören 'i sokakta gördüm o biçim :D
şimdi güzel ..
sabır :P
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------kabloları yeniliyolar sanırım bişeyler oluyor .. gecen hafta güngören 'de cok yavastı acayip yavasladı hemde bi ara kestiler tüm güngören 'i sokakta gördüm o biçim :D
şimdi güzel ..
sabır :P
-----------------------------kerim sabırda 49 Tl oduyorum bazen internet gidiyor 2 3 saat gerlmiyor ttnet bana 2 3 saatimi geri veriyormu ? ama Faturayı Geç odedimmi faizini almasını biliyorlar ?