folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet E Ne Yapsak Yaranırız ?

Ttnet E Ne Yapsak Yaranırız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

5 günde 1.7 gb olmuş. +18 de indirmedik ? bişeyh indirmedim ki. ne iş bu ya.

kafam girsin.

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:
    -----------------------------
    ilk önce TTneti arıyosun.. müşteri temsilcisine bağlanıyosun..sonra ana avrat düz gidiyosun.telefonu kapatıyosun. sonra http://www.quiknetinternet.com/default.asp?sf=quiknet_kampanyalari adresine giriyosun.. sonra fiyat hakkında bilgileri alıp paketini seçiyosun. ardından ttnet modemini camdan atıyosun.. önceki verdğim adressden aldıgın tel no sunu arıyosun. quik net bağlatıyosun.. (optional : ttnet parakazanmasın diyosan telefonuda iptal ettiriyosun)

Nie müşteri temsilcisine sövüyor ? Eğer söveceksen müdürlerine üst katlarına falan çık onlara söv.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

HoLyZone bunu yazdı:
    ilk önce TTneti arıyosun.. müşteri temsilcisine bağlanıyosun..sonra ana avrat düz gidiyosun.telefonu kapatıyosun. sonra http://www.quiknetinternet.com/default.asp?sf=quiknet_kampanyalari adresine giriyosun.. sonra fiyat hakkında bilgileri alıp paketini seçiyosun. ardından ttnet modemini camdan atıyosun.. önceki verdğim adressden aldıgın tel no sunu arıyosun. quik net bağlatıyosun.. (optional : ttnet parakazanmasın diyosan telefonuda iptal ettiriyosun)

Nie müşteri temsilcisine sövüyor ? Eğer söveceksen müdürlerine üst katlarına falan çık onlara söv.

niye çeşmeden su içiyosun,  git kaynağından iç ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

HoLyZone bunu yazdı:

niye çeşmeden su içiyosun,  git kaynağından iç ?

Neyse bir gün senide müşteri temsilcisi olarak alırlar biryere sonra adamlarda sana açar ana avrat söver ondan sonra anlarsın ne demek istediğimi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bayzin kardeş sana bisi sorcam sen patron olsan işten anlamayan isi bilmeyen adamı yanında çalıştırırmısın ?

www.tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

voodoo bunu yazdı:
    bayzin kardeş sana bisi sorcam sen patron olsan işten anlamayan isi bilmeyen adamı yanında çalıştırırmısın ?

Amerikada olsa calıstırmam ama bu ülkede herkez çok iyi değil.He bir örnekle açıklayayım bilişim bölümü okuyorum pc kullanmayı bilmeyen insan bile benimle aynı sınıfda yarın bir gün o da aynı diplomayı alıcak bende Ali de Veli de

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

voodoo bunu yazdı:

Amerikada olsa calıstırmam ama bu ülkede herkez çok iyi değil.He bir örnekle açıklayayım bilişim bölümü okuyorum pc kullanmayı bilmeyen insan bile benimle aynı sınıfda yarın bir gün o da aynı diplomayı alıcak bende Ali de Veli de

biraz Daha secici olursa tepedekiler egitim biraz daha iyi olursa ne ben burda konu açarım nede kimse mahcup kalır bazen ttnet i aradıgımda adam daha konusmasını bilmiyor yok modem e gir yok modem kapat aç hatta ve hatta bugun birisi dediki sizin modem kapalı siz nasıl internete giriyorsunuz dedi :)) emirreis abimede post attim bu konuda :) biz baya ilerlemişiz modem kapalı ike bile sorf yapıyoz :))

www.tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    yaw herkesde bi sorun var die tutturmuş gidior :G bende nie bi sorun yok yaw gayet hızlı netim D: Yaşa TTneT :P

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

kabloları yeniliyolar sanırım bişeyler oluyor .. gecen hafta güngören 'de cok yavastı acayip yavasladı hemde  bi ara kestiler tüm güngören 'i sokakta gördüm o biçim :D

şimdi güzel ..  

sabır :P

(:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kerim bunu yazdı:

kabloları yeniliyolar sanırım bişeyler oluyor .. gecen hafta güngören 'de cok yavastı acayip yavasladı hemde  bi ara kestiler tüm güngören 'i sokakta gördüm o biçim :D

şimdi güzel ..  

sabır :P

kerim sabırda 49 Tl oduyorum bazen internet gidiyor 2 3 saat gerlmiyor ttnet bana 2 3 saatimi geri veriyormu ? ama Faturayı Geç odedimmi faizini almasını biliyorlar ?

www.tahribat.com
Toplam Hit: 2363 Toplam Mesaj: 23