folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Fiber İnternet Altyapı Çalışmaları

Ttnet Fiber İnternet Altyapı Çalışmaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bakırköy'de adamlar bir haftadır fiber kutusu koyuyorlar her sokağa.Özel beton blok falan koyuyorlar kablolar zarar görmesin diye kutuların toprağa gömülü kısmına.Ttnet adam olacak gibi.Sizin oturduğunuz bölgelerde durum nedir ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Bakırköy'de adamlar bir haftadır fiber kutusu koyuyorlar her sokağa.Özel beton blok falan koyuyorlar kablolar zarar görmesin diye kutuların toprağa gömülü kısmına.Ttnet adam olacak gibi.Sizin oturduğunuz bölgelerde durum nedir ?

binaya kadar fiber veriyorlar..

Gerisi bakır kablo :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

binaya kadar fiber veriyorlar..

Gerisi bakır kablo :)

Vay .........

Noktalı yeri hayal gücünüze göre doldurun.

mkyb tarafından 30/Ağu/13 20:23 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ben telefon ettim sordum ttnet veri merkezine 500 m uzaklıkta olmama rağmen benim mahallemde fiber alt yapısıs daha kururlmamaış kururlsaydı direk geçecektim

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

40 gundur nakil bekliyorm

opmusum fiberini...

Bilgi Güçtür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

10 dk bir net gidiyor bıktım arayınca sinyal sorunu ip cakismasi cart curt diyorlar düzeliyor tekrar baslıyor D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Ben fiber kullanıcısıyım TTNET hızımdan gayet memnunum en azından ben hiç sorun yaşamadım ama tabi evin iç tesisatı tamamen Cat 6 kablo ile döşeli bunun da faydası var mutlaka.. Huwai marka modem kullanıyorum hızımda düşme hiç yaşamadım..

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

http://o1308.hizliresim.com/1d/y/s35hl.jpg

Modem e gelen kablo ttnet e girsin :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

diyarbakırda heryere turkcell fiberi döşedi..

spiralli koca makinayla asfaltı kestiler 20 cm derin 10 cm genişlik.. kabloyu koydular üstünü kapamadılar bile.. memleketin boku püsürü bikaç güne kapattı orayı :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

bizim karsda daha fiber ne bilinmiyo :)

Converse giyen uzaylı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

ohoo esenyurta bile geldi fiber b.köye daha yeni mi :D ama dediğin gibi sadece yoldan geçiyor kutulara kadar ordan eve gelen yine bakır yani bi

siqe yaramiyor  :D

hatta bu fiber siki yüzünden sürekli internetim kopuyordu  adamlar benden habersiz fibere  24 mbps ye yükseltiyorlar  benm internet hızını

tabi benim modem tarihi eser  kaldırmıyor  3-4 ay böyle kopup kopup durmuştu  bende ha gittim gidicem diye diye o şekilde 3-4 ay kullandm en

son gittim modem böyle böyle diye yeni  modem verdiler  o kadar :D adama diyorum madem 24 mbps ben niye 5 mbps ile indiryrm  ben mi 

manyağım yok işte evinize bakır fala geliyor tamam dedim kısa kes benim hızı 8 e sabitle cok bişey istemiyorum net kopmasın yeter :D

gerçi ttnete sorsan 8 mbps ile download ediyoruz ama en faz 3  suyunu sıksan 4 :D

ttneti seviyoruz :D

edit: koray  hocam seninde aynı probmel var galiba  benm yaptığım gibi ilk önce net paketine baktır fiber falansa git ttnete anlat durumu

ücretsiz  modem verirler hızda bişey olmazda en azından kopma yaşamazsn.

HoLyCat hocam size yine iyi binaya kadar bizim taa mahalleye gelen kutuya kadar gelmiş daha mahalleye bile giremedi :D

antivirus tarafından 31/Ağu/13 02:00 tarihinde düzenlenmiştir

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 5488 Toplam Mesaj: 22