Ttnet Fiber İnternet Altyapı Çalışmaları
-
Bakırköy'de adamlar bir haftadır fiber kutusu koyuyorlar her sokağa.Özel beton blok falan koyuyorlar kablolar zarar görmesin diye kutuların toprağa gömülü kısmına.Ttnet adam olacak gibi.Sizin oturduğunuz bölgelerde durum nedir ?
-
Citizen bunu yazdı
Bakırköy'de adamlar bir haftadır fiber kutusu koyuyorlar her sokağa.Özel beton blok falan koyuyorlar kablolar zarar görmesin diye kutuların toprağa gömülü kısmına.Ttnet adam olacak gibi.Sizin oturduğunuz bölgelerde durum nedir ?
binaya kadar fiber veriyorlar..
Gerisi bakır kablo :)
-
HoLyCat bunu yazdıCitizen bunu yazdı
binaya kadar fiber veriyorlar..
Gerisi bakır kablo :)
Vay .........
Noktalı yeri hayal gücünüze göre doldurun.
mkyb tarafından 30/Ağu/13 20:23 tarihinde düzenlenmiştir -
ben telefon ettim sordum ttnet veri merkezine 500 m uzaklıkta olmama rağmen benim mahallemde fiber alt yapısıs daha kururlmamaış kururlsaydı direk geçecektim
-
40 gundur nakil bekliyorm
opmusum fiberini...
-
10 dk bir net gidiyor bıktım arayınca sinyal sorunu ip cakismasi cart curt diyorlar düzeliyor tekrar baslıyor D
-
Ben fiber kullanıcısıyım TTNET hızımdan gayet memnunum en azından ben hiç sorun yaşamadım ama tabi evin iç tesisatı tamamen Cat 6 kablo ile döşeli bunun da faydası var mutlaka.. Huwai marka modem kullanıyorum hızımda düşme hiç yaşamadım..
-
-
diyarbakırda heryere turkcell fiberi döşedi..
spiralli koca makinayla asfaltı kestiler 20 cm derin 10 cm genişlik.. kabloyu koydular üstünü kapamadılar bile.. memleketin boku püsürü bikaç güne kapattı orayı :D
-
bizim karsda daha fiber ne bilinmiyo :)
-
ohoo esenyurta bile geldi fiber b.köye daha yeni mi :D ama dediğin gibi sadece yoldan geçiyor kutulara kadar ordan eve gelen yine bakır yani bi
siqe yaramiyor :D
hatta bu fiber siki yüzünden sürekli internetim kopuyordu adamlar benden habersiz fibere 24 mbps ye yükseltiyorlar benm internet hızını
tabi benim modem tarihi eser kaldırmıyor 3-4 ay böyle kopup kopup durmuştu bende ha gittim gidicem diye diye o şekilde 3-4 ay kullandm en
son gittim modem böyle böyle diye yeni modem verdiler o kadar :D adama diyorum madem 24 mbps ben niye 5 mbps ile indiryrm ben mi
manyağım yok işte evinize bakır fala geliyor tamam dedim kısa kes benim hızı 8 e sabitle cok bişey istemiyorum net kopmasın yeter :D
gerçi ttnete sorsan 8 mbps ile download ediyoruz ama en faz 3 suyunu sıksan 4 :D
ttneti seviyoruz :D
edit: koray hocam seninde aynı probmel var galiba benm yaptığım gibi ilk önce net paketine baktır fiber falansa git ttnete anlat durumu
ücretsiz modem verirler hızda bişey olmazda en azından kopma yaşamazsn.
HoLyCat hocam size yine iyi binaya kadar bizim taa mahalleye gelen kutuya kadar gelmiş daha mahalleye bile giremedi :D
antivirus tarafından 31/Ağu/13 02:00 tarihinde düzenlenmiştir