Ttnet Şifresi
-
başka zaman olsa abiler amcalar acilen ttnet şifresi lazım diye birbirlerini yerler şimdi kimsenin şweyinde değil.neyse ben cafedeyim.sana zahmet bana bir şifre ayırır mısın?evde dial up la bağlanıyorum.şimdi burada yazdıklarının hepsini yarın öbür gün şifrelerini değiştirirler.
-
ben bırısını denedım calısıyor ama sıfrelerı degıstırmeyın sakına eger bunu yaparsanız karsı taraf
gıremez ve telekomu arar ve yenı sıfre alır hesap ıptal olur o yuzden caktırmadan kullanın arkadaslar
sıfreler ıcın saol dostum ama nasıl buldun bu kadar sıfreyı meark ettım sıten varda ordan spy mı yedırdın mıllete yada spy mı yolluosun herkese ?vatos proagent vs...yada keylogger mu?ayrıca sıfre degıstırır kendınız kullanırsanız telekomdan ararlar ve lutfen kendı sıfrenızı kullanın derler yakalanırsınız haberınız olsun o yuzden sıfrenın asıl sahıbını uyandırmadan kullanın ama nıyetınız o kısının hesabını kullanmasını engellemekse www.ttnet.net.tr den sıfreyı degıstırır hesabı sadece sız kullanırsınız ve o telekomu aradıgında yakalanırsınız uyarı gelır:)
-
paylaşım için teşekkürler sınırlı olan hesabımı neredeyse sınırsız gibi kullanabiliyorum saol hoja
-
Arkadaşlar dogru şifreyi degiştirmeyin caktırmadan kullanın işte daha sonrada ttnet şifresi ararsınız....
-
beyler istiyen varsa kendine özel veriyim triumph doğru söylüyo başka zaman yalvarırsınız istiyen varsa yazsın emailini 2 gün içinde alsın şifresini ilk 20 kişiye sadece
-
Triumph sithdarthwader semih89 sizinkinler hazırda ha istiyosan Metallica sana da ayıriyim bi tane
-
-
kardes ozelden beklıyorum sıfremı varsa yanında bıde rapıd at bıde 1.5 ıskender:)
-
Cix olmuş böle ttnet şifreleri havada uçuşuor.Çek ordan bi yağlı duble olsun.
-
eğer mümkünse bide bana özelden bi şifre pls