Ttnet'in Yeni Ürünü Tivibu Kullanan Var Mı?
-
daha yeni bakalım abone sayısı cogalınca nasıl olacak şimdilik 8 mb internetle iyi 1 mb ile deneyecem ikincisi aynı ip den 2 farklı pc den izlenmiyor farklı ip den ise izlenmiyor sadece bir yerden izleniyor ama görüntü kalitesi fena degil
-
şu seç izleyi bı kullanamadım (:
acmıyor filmleri (:
gene kafamımı soksam acaba :P
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
acmıyor filmleri (:
Sende ne tür sorun var? Dünden bugüne 2 film izledim. Güzeldi onlar da :) -
valla ttnet'in koca reklamından rahatsız oldum kendi temamı yaptım isteyen varsa kullanabilir ttnet resmine tıklayınca açılan ttnet sitesini tahribat.com yaptım tıklayınca tbt acılır (:
tema'yı kurmadan kesinlikle programı kapatmanız lazım kapattıktan sonra yükle diyin yüklenir.
http://rapidshare.com/files/355897114/tbtskin.rar.html
-
ttnetin hepimize kafası girsin. o nasıl güzel bir hizmettir abi ayda 1 liraya dünya kadar film var kanallar var harika atıcam televizyonu camdan aşapı.
-
Arlong bunu yazdı:
ttnetin hepimize kafası girsin. o nasıl güzel bir hizmettir abi ayda 1 liraya dünya kadar film var kanallar var harika atıcam televizyonu camdan aşapı.
-----------------------------tüh ya bizimkiler neti kapanıyor gitti gül gibi servis yemin ediyom :(
-
arkadaşlar kota sorunu nasıl bunda.
ben 8 mbit 15 gb limitli olanı kullanıyorum. benden kota düşümü olucakmı. yada 1 mbit sınırsıza geçsem sorun olurmu.
bu konuda tavsiyeleriniz neler?
-
MuhammeT bunu yazdı:
arkadaşlar kota sorunu nasıl bunda.
ben 8 mbit 15 gb limitli olanı kullanıyorum. benden kota düşümü olucakmı. yada 1 mbit sınırsıza geçsem sorun olurmu.
bu konuda tavsiyeleriniz neler?
-----------------------------bende 1 mbit sınırsız kullanıyorum program'ı kullanırken hiç donma veya takılmalar ile karşılaşmadım.
-
FireX bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
acmıyor filmleri (:
Sende ne tür sorun var? Dünden bugüne 2 film izledim. Güzeldi onlar da :)
-----------------------------şuanda yayın verılememektedır
lutfen daha sonra deneyınız (:
-
ttnet de ki bilgisaylardaki kullnılan işletim sistemi nedir bilen