folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Tübitak Bilim Fuarı Projesi ; Canların Gıdası Kur’An-I Kerim

Tübitak Bilim Fuarı Projesi ; Canların Gıdası Kur’An-I Kerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Bundan yıllar yıllaarr önce ses tonunun bitki ve hayvanlar üzerindeki etkisinin kanıtlanmış olduğunu bilmiyormuydunuz?

Hadi bilimsel kanıt isteyenlere bir önerim var. 10 tane tohum alın. Birincisine kuran okuyun siz. Diğerlerinden birine klasik müzik, birine soft rock, birine jazz dinletin. Diğerlerinede ne biliyim arsız bela, ceyhan prensi falan dinletin. Olası sonuçlardan bahsediyorum sadece.

Olduki ceyhan prensi dinletilen tohum koydu geçirdi oldu 50 cm. Kuran da kaldı 30 cmde. Şimdi bu habere göre çıkarılacak sonuç Ceyhan prensinin canlılar üzerindeki etkisi kurandan daha fazldır. Yanlış mı düşünüyorum yoksa siz mi bilinen bir gerçeği kendinize çekmeye çalışıyorsunuz??

olay okunan şey ile alakalı degil , ses dalgalarının boyu , sıklığı (bence) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

Kuran'da yazıyor zaten bu

edit: avatar eleverdi :((

slanger tarafından 12/Ağu/13 03:38 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

Bilim ispattır dostlar. Tersini ispatlayın. Verilerle konuşun laflarla değil.

(:
    Aynı bilim ve aynı ispata göre tanrının varlığına bir kanıt bulunamamıştır.

Zumsuk kac yaşındasin hoca ? Az mantikli cumle kur. Allahin varligini ispatlayabilsen zaten o Allah olmazdi. Ulasilmaza ulasirsan ulasilmazligi gider. Bi inançtan bahsediyoruz inanci nasil ispatlayabilirsin.

Arkadasin konus u kuranin okunusundaki guzellikle alakali.. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

inanan biri olarak soyluyorum kuran  okumak yerine tum dunya btkilere mi dçnletsin derdiniz ne insanin okumasi icin yollandi o bitki veya hayvan icin degil insana dinletincede bisey olmaz anlami onemlidir onun oyle okunmali 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

sabah sabah trende gulmekten yarildim okurken mesajlari. kuran kutsal kitap oke.  ama bunu gotten uydurulan  tezlere dayamak bence dinde en buyuk kufur. bitkiler belli tonda belli araliktaki sese duyarli ki ben 15 sene once  okurken anlatirlardi. 3-5 yawsak ibne odul alak cebe para insin diye  gene bizim cahilleri kafalamis

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

ülkemin bilim araştırma kurumunun uğraştığı işe bak

yazık

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    saqeslanger bunu yazdı

Kuran'da yazıyor zaten bu

edit: avatar eleverdi :((

pasta, iz det yu_?

hangi dilde dinletmisler_? odun gibi adam oldugumu soylerler, belki bana da bi faydasi dokunur...

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yıl 2013 olaya bak arkadaş.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

ileri demokrasinin getirdiği ileri bilim çalışmalarından birisidir.

elin oğlu cern'de higgs bozonunu bulabilmek için saniyede 40 milyon protonu çarpıştırıyor bizim gerizekalı fasulyeye kuran okuyor.

sonra da maliye bakanı çıkıp nobel ödülleri için "batı merkezci" diyor.

bilim adına yaptığımız çalışmaya bak amk

fasulyeye kuran okumak

sanki yasin suresi 69 da "biz kuran'ı ölülere değil fasulyelere gönderdik" demiş.

bunu yapan ve destekleyen dangalaklardan 1 kilogram pırasayı kuran eşliğinde pişirme deneyi yapmalarını istiyoruz.

acaba kuran eşliğinde pişirilirse ete dönüşebilir mi?

veya 1 kilogramdan fazla olabilir mi?

veya 5 cm doğranan pırasalar 7 cm pişebilir mi?

kuran'la kanser tedavisi ve okunmuş fasulyeden sonra dünya bilimine kuran'la pişmiş pırasayı da armağan edebiliriz.

kuran'la kanser tedavisinden sonra bilimin ilerleme hızında ki muazzam artış okunmuş fasulye ile birlikte iyice hızlanacak, pırasayla birlikte ise doruk noktasına ulaşacaktır.

pırasanın bir adım ötesi ise allah'ın varlığı.

ha gayret aslanlarım.

Alıntıdır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

işte bu aynı zamanda muslimanların tüm dünyayı ellerinde nasıl oynattıklarının ispatıdır hatta amerikayı rusyayı nasıl kendimize madara ettiğimizinde ispatıdır. dur lan bunlar bizim başımıza geliyor. yaşasın incil.

www.yesilgrow.com - Growshop
Toplam Hit: 9392 Toplam Mesaj: 70