Tübitak Bilim Fuarı Projesi ; Canların Gıdası Kur’An-I Kerim
-
interfector bunu yazdı
Bundan yıllar yıllaarr önce ses tonunun bitki ve hayvanlar üzerindeki etkisinin kanıtlanmış olduğunu bilmiyormuydunuz?
Hadi bilimsel kanıt isteyenlere bir önerim var. 10 tane tohum alın. Birincisine kuran okuyun siz. Diğerlerinden birine klasik müzik, birine soft rock, birine jazz dinletin. Diğerlerinede ne biliyim arsız bela, ceyhan prensi falan dinletin. Olası sonuçlardan bahsediyorum sadece.
Olduki ceyhan prensi dinletilen tohum koydu geçirdi oldu 50 cm. Kuran da kaldı 30 cmde. Şimdi bu habere göre çıkarılacak sonuç Ceyhan prensinin canlılar üzerindeki etkisi kurandan daha fazldır. Yanlış mı düşünüyorum yoksa siz mi bilinen bir gerçeği kendinize çekmeye çalışıyorsunuz??
olay okunan şey ile alakalı degil , ses dalgalarının boyu , sıklığı (bence)
-
Kuran'da yazıyor zaten bu
edit: avatar eleverdi :((
slanger tarafından 12/Ağu/13 03:38 tarihinde düzenlenmiştir -
zumsuk bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
Bilim ispattır dostlar. Tersini ispatlayın. Verilerle konuşun laflarla değil.
(:
Aynı bilim ve aynı ispata göre tanrının varlığına bir kanıt bulunamamıştır.Zumsuk kac yaşındasin hoca ? Az mantikli cumle kur. Allahin varligini ispatlayabilsen zaten o Allah olmazdi. Ulasilmaza ulasirsan ulasilmazligi gider. Bi inançtan bahsediyoruz inanci nasil ispatlayabilirsin.
Arkadasin konus u kuranin okunusundaki guzellikle alakali..
-
inanan biri olarak soyluyorum kuran okumak yerine tum dunya btkilere mi dçnletsin derdiniz ne insanin okumasi icin yollandi o bitki veya hayvan icin degil insana dinletincede bisey olmaz anlami onemlidir onun oyle okunmali
-
sabah sabah trende gulmekten yarildim okurken mesajlari. kuran kutsal kitap oke. ama bunu gotten uydurulan tezlere dayamak bence dinde en buyuk kufur. bitkiler belli tonda belli araliktaki sese duyarli ki ben 15 sene once okurken anlatirlardi. 3-5 yawsak ibne odul alak cebe para insin diye gene bizim cahilleri kafalamis
-
ülkemin bilim araştırma kurumunun uğraştığı işe bak
yazık
-
saqeslanger bunu yazdı
Kuran'da yazıyor zaten bu
edit: avatar eleverdi :((
pasta, iz det yu_?
hangi dilde dinletmisler_? odun gibi adam oldugumu soylerler, belki bana da bi faydasi dokunur...
-
Yıl 2013 olaya bak arkadaş.
-
ileri demokrasinin getirdiği ileri bilim çalışmalarından birisidir.
elin oğlu cern'de higgs bozonunu bulabilmek için saniyede 40 milyon protonu çarpıştırıyor bizim gerizekalı fasulyeye kuran okuyor.
sonra da maliye bakanı çıkıp nobel ödülleri için "batı merkezci" diyor.
bilim adına yaptığımız çalışmaya bak amk
fasulyeye kuran okumak
sanki yasin suresi 69 da "biz kuran'ı ölülere değil fasulyelere gönderdik" demiş.
bunu yapan ve destekleyen dangalaklardan 1 kilogram pırasayı kuran eşliğinde pişirme deneyi yapmalarını istiyoruz.
acaba kuran eşliğinde pişirilirse ete dönüşebilir mi?
veya 1 kilogramdan fazla olabilir mi?
veya 5 cm doğranan pırasalar 7 cm pişebilir mi?
kuran'la kanser tedavisi ve okunmuş fasulyeden sonra dünya bilimine kuran'la pişmiş pırasayı da armağan edebiliriz.
kuran'la kanser tedavisinden sonra bilimin ilerleme hızında ki muazzam artış okunmuş fasulye ile birlikte iyice hızlanacak, pırasayla birlikte ise doruk noktasına ulaşacaktır.
pırasanın bir adım ötesi ise allah'ın varlığı.
ha gayret aslanlarım.Alıntıdır.
-
işte bu aynı zamanda muslimanların tüm dünyayı ellerinde nasıl oynattıklarının ispatıdır hatta amerikayı rusyayı nasıl kendimize madara ettiğimizinde ispatıdır. dur lan bunlar bizim başımıza geliyor. yaşasın incil.